Društvo

Marko Vidojković: Smrt u doba Malog Aleka

Ovaj tekst nije zajebancija. Shvatite ga kao prijateljsko upozorenje. Ne živite u normalnoj zemlji. Živite u rezervatu pomahnitalih divljaka, zaraženih ludilom vrhovnog vođe.

Skup demona pod nazivom Glavni odbor SNS zasedao je prekjuče u Beogradu. Monstrumi u ljudskom obličju koji se hrane krvlju svojih sugrađana okupili su se ne bi li obeležili desetogodišnjicu svog pohoda na naše živote. Centralna ličnost ovog, kao i svih ostalih događaja u prethodnih šest godina, bio je Mali Alek, isturen na vrh ove piramide zla, da sa njega blješti svojim toksičnim sjajem na građane Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) PINKOVA MAŠINERIJA ZLA: ČUVENI REDITELJ NAPADNUT NA ULICI POSLE PAJKIĆEVE DEBILNE EMISIJE!

Prvi naslov vezan za sednicu GO SNS, koji je izbacilo jedno govno od nekada uglednog internet portala, beše “Snovi su počeli da se ostvaruju”. Ovo je citat Malog Aleka. Njegovi snovi se zaista i ostvaruju. Pošto svoju snagu gradi na strahu i potkupljivosti najbednijih i najmaloumnijih slojeva stanovništva, iskompleksirani Mali Alek, prirodno, gaji prezir prema svima i svemu. Raspala lokomotiva Srbija ubrzano žuri ka neprokopanom tunelu, a Mali Alek – mašinovođa, sladostrasno se cerekajući, tura još uglja u njenu užarenu peć, kako bi ubrzanje ka potpunoj propasti bilo apsolutno, a udarac smrtonosan i za brdo i za lokomotivu.

Njegov je plan da u poslednjem času iskoči iz lokomotive i odjaše pod okriljem mraka na istok, Putinu ili Erdoganu, videćemo, sa tri tovara opljačkanog srpskog blaga, ostavivši svoje obožavaoce i svoje neprijatelje jedne sa drugima, da se pod silinom udara narednih nekoliko decenija raspadaju na hiljadu komada, svaki put kad pogledaju jedni druge u oči i prisete se sramote koja je trajala prethodnih šest, sedam ili već koliko godina, a koja će se zvati “Doba Malog Aleka”.

Naredni naslov sa bala naprednjačkih vampira bio je, takođe, citat Malog Aleka: “Moja kosovska politika doživela je poraz”. Svima koji su se upitali “Kakva bre politika, lažovčino?”, pojasniću – moguće je da ta rečenica znači kako će pregovore o Kosovu nastaviti otrovni banditski fikus Ana Brnabić i austrijski pumpadžija Bedžet Pacoli, te bez puno frke završiti posao, koji je Mali Alek obećao zapadnim silama. Po potpisanom sporazumu, SNS banda će namestiti referendum kojim će se taj sporazum i potvrditi i onda će, u zavisnosti od toga ima li još šta da se mazne i da li mu je glava u opasnosti, još neko vreme silovati Srbiju ili iz nje zbrisati.

Na marginama zasedanja čudovišta iz GO SNS, dešavala se smrt. Kao što znate, od života u Srbiji lako može da se umre. Preterana izloženost Alekovom uticaju odvešće vas najpre u fizičku i mentalnu bolest, a zatim i u večna lovišta. Sigurno ste to primetili, u Srbiji se pojačano umire, a život sve manje i manje vredi. Na stranu smrtonosne bolesti i naprasne neobjašnjive smrti, na to smo odavno navikli – pre, za vreme i posle sednice GO SNS, smrt je pojedine građane vrebala i zatekla na najrazličitijim mestima, po najrazličitijim scenarijima.

U zemlji u kojoj se i deca bese, samoubistvo odraslih postalo je gotovo normalna pojava. Skokovi s mostova i iz višespratnica gotovo da se jedva provuku kroz vesti. Ipak, nekoliko dana pred sednicu GO SNS stigla je zastrašujuća priča o zajedničkom samoubistvu majke i ćerke, rezanjem vena. Tabloidi nisu stigli ni da im se napiju krvi, a dva dana kasnije su nova majka i ćerka izvršile samoubistvo, ovog puta ispijanjem esencije. Ne ulazeći u neposredan povod za ovaj užasan čin, oko razloga se možemo složiti: Doba Malog Aleka.

Ukoliko želite da raskinete sa dečkom ili da se razvedete od muža, možda bi bilo najbolje da to ostavite za period posle Doba Malog Aleka, pošto su, primetile ste to valjda, muškarci poslednjih godina naročito osetljivi i laki na obaraču, svesno ili nesvesno oponašajući velikog srpskog poglavnika, poznatog siledžiju i ženomrsca. Zar želite da se vaš bivši pojavi na vratima vaše sobe u studenjaku i pripuca? Ukoliko ste baš zapele da raskinete, budite spremne na sve oblike opasnog ponašanja svojih nekadašnjih jačih polovina – zaključavajte vrata dvaput, osvrćite se stalno preko ramena, držite suzavac u ruci i budite kadri da preskačete s terase na terasu, ukoliko se nađete u životnoj opasnosti.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE SEDNICE GO, VUČIĆ DOBIO UDARAC ODAKLE SE NAJMANJE NADAO: PREDSEDNIČE, VIDIMO SE NA SUDU!

Budite svesni i da nije samo bivši muž u stanju da ubije, to ume i svekrva, pucajući iz puške, pošto vam je prethodno provalila u stan. Ubiti oca šrafcigerom ili majku sekirom postalo je gotovo uobičajeno, pa na to neću trošiti reči. Na pijane, maloletne i iskompleksirane ubice za volanom, takođe. Na mafijaše koji se gotovo svakodnevno kokaju po parkovima i kafićima isto. Ukoliko se, međutim, upuštate u tuču s nekim, budite svesni da Smrt u Doba Malog Aleka ne spava, te ljudi koji tokom tuče udaraju glavom u pločnik umiru više nego pre, ili makar završe u komi. Ne želite valjda da vas Doba Malog Aleka pretvori u ubicu? Izbegavajte fizičko nasilje dok ne stignu lepša vremena.

Posebna sorta, koja se pojavila baš uoči samog naprednjačkog pira, jesu anonimne ubice ili ubice u pokušaju, poput recimo nepoznate žene koja je, dok su se vozile autobusom, nožem ubola u leđa devojku. Gradski saobraćaj je oduvek bio opasan po život, ali ovih dana je možda ipak bolje ići peške, pa makar i u Borču. Kad malo bolje razmislim, ni to nije bezbedno, jer se, gotovo istovremeno sa koljačicom iz busa, pojavio i pucač iz hemijske olovke, koji je upucao s leđa na sred ulice najpre jednu ženu, a zatim i trudnicu. O ovim slučajevima nemamo puno informacija, osim da je pucač iz hemijske uhapšen, a baba s nožem je izgleda i dalje na slobodi.

Ovaj tekst nije zajebancija. Shvatite ga kao prijateljsko upozorenje. Ne živite u normalnoj zemlji. Živite u rezervatu pomahnitalih divljaka, zaraženih ludilom vrhovnog vođe. Ne živite u normalnom dobu, živite u Dobu Malog Aleka. Život vam je neprekidno u opasnosti – čak i kad prolazite pored kola kojima nije povučena ručna.

Čuvajte se.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) KAD NAPREDNJAK BIJE: SNS-OV NARODNI POSLANIK TUKAO, PA IZMIŠLJAO OPRAVDANJA!

(izvor: buka.com / Marko Vidojković)

Comments

comments