Društvo

Moramo da pohvalimo novi spot Srpske Napredne Stranke

Neko u Srpskoj Naprednoj Stranci je odlučio da uradi ono u čemu je najgori – kreira duhoviti video spot koji će biti usmeren protiv građanskih protesta širom Srbije.

Od samog svog početka protesti su trn u oku vladajućoj stranci, a najveći problem je što isti nemaju organizatore u vidu političkih stranaka i organizacija pa jedna jedina floskula koju guraju već 7 godina a to je da se društvo deli na njih i “mrsku prethodnu vlast” više ne pije vodu. Zbog toga naravno nije fokusiranje na samim protestima već na tome da iza njih stoje najveći neprijatelji države naroda i čovečanstva – Đilas, Jeremić, tajkuni, CIA i reptili. E sad kako to upakovati u 2 minuta na malo duhoviti način ne znamo, ali ne znaju ni oni jer da znaju propagandni spot definitivno ne bi izgledao ovako.

Ako slučajno niste videli, možete to učiniti ovde.

E sad zašto jednostavno moramo da pohvalimo ovu nakaznu tvorevinu? Vrlo je prosto, svako ko ume da razmišlja svojom glavom i svako ko ume da sabere 2 i 2 videće da su gore okačenih minut i osamnaest sekundi možda i najveći autogol u novijoj srpskoj istoriji.

Vidimo neke (na prvi pogled) nepoznate glumce, jer svakako niko normalan ne bi pristao da glumi u jednom ovako opskurnom ostvarenju i vidimo radnju koja je veća bajka nego što su ikada mogli da napišu braća, sestre, tetke i šira familija Grim.

Tajkun broj 1, kofer od 5 miliona, ljubljenje šape mački i “ne možemo pobediti na izborima, narod ga hoće” jesu fraze koje koliko god se trudili ne možemo da prokomentarišemo a da ne prasnemo u smeh.

Jedina poruka koju treba da upamtimo jeste da gospoda iz Srpske Napredne Stranke smatraju stotine hiljada nezadovoljnih građana Srbije ovcama koje nasedaju na igranku nekih misterioznih tajkuna (iako su isti istrebljeni u prethodnih 7 godina, bar po rečima lidera vladajuće stranke).

Aleksandru Vučiću želimo da zadrži savetnike i kreatore spota i da isti što više vrti po svojim medijima – bolju reklamu protesti ne mogu dobiti.

Ljudima koji protestuju ne želimo ništa da poručimo, neka ovaj spot bude jedan svojevrsni test inteligencije te svako ko isti smatra kvalitetnim i duhovitim možda i treba da se zadrži gledajući neka druga ostvarenja sličnog kvaliteta, tipa kontravizija…

Comments

comments