Politika

“Nameštaju mi afere jer se približava dan kada ćemo otkriti prave ubice Olivera Ivanovića”

Povodom teksta u Vučićevim tabloidima o saobraćajnoj nesreći, oglasio se i lider pokreta “Cela Srbija” i izdao saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti:

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST:

Imajući u vidu da se približava dan kada će Rikošet saopštiti KO JE UBIO OLIVERA IVANOVIĆA, Vučićev privatni tabloid koji je kupljen novcem od trgovine narkoticima i ubijanjem naše dece izbacuje ovu priču kao glavnu priču, umesto da kaže recimo ko je ubio stražara iz Savamale ili zašto nije procesuiran ubica male Andree Bojanić ili ko je ubio Ivanu i Nadu Bodrožić, Slavka Ćuruviju i mnoge druge.

Elem, pošto oni to neće mi ćemo. Što se ovog nesrećnog slučaja tiče on se desio u Grčkoj u junu 2011 godine i ja tu nemam šta da krijem. Proces je trajao pred svim sudovima skoro 3 godine.

Vozilo u kom se nalazila žena koja je posle nedolaska hitne pomoći u trajanju od 1h i 45 min. preminula od zadobijenih povreda, je presekla duplu punu liniju na magistralnom putu kod Sitonije, da bi se uključila u saobraćaj iz suprotnog smera. Da je hitna pomoć stigla ranije, ona bi verovatno preživela.

Posle svih redovnih sudjenja, veštačenja, merenja i svega što sudovi u ozbiljnim zemljama rade je utvrdjeno da ne postoji ni 0% moje krivice. Tu presudu je potvrdio i rangom viši sud u Grčkoj inace zemlji koju neizmerno poštujem baš zbog ozbiljnih institucija.

Sticajem okolnosti nažalost u tom junu mesecu su sve javne sluzbe štrajkovale u Grčkoj i hitna pomoć je zbog toga kasnila. Sa mnom su bila dva hirurga i svi smo pokušavali unesrećenoj ženi da pomognemo, ali na žalost nismo uspeli, a nisam ni pobegao sa lica mesta, kao neki drugi baš recimo u slučaju male Andree koja bi možda ostala živa da joj je ukazana medicinska pomoć.

Ovu priču su znali svi pa čak i Vučić koji me je i predložio kako za poslanika tako i za pomoćnika ministra za puteve i bezbednost saobraćaja. Tako da mu ovo kao i sve do sada služi samo u dnevno političkoj borbi zbog toga što se plaši pokreta CELA SRBIJA, Rikošeta a i našeg najavljenog okupljanja i udruživanja svih pokreta u Srbiji koji će mu biti prava opozicija i neće mu dozvoliti da proda Kosovo.

Da takodje podsetim, kao narodni poslanik, a na predlog poslaničke grupe sns, bio sam i predsesnik SRPSKO – GRČKOG prijateljstva skoro pune 3 godine.

Još jednom i posle više od 7 godina izražavam duboko žaljenje zbog teške nesreće i nosim to sa sobom i molim se Bogu da svi koji voze, voze po pravilima saobraćaja, kako ne bi unesrećili sebe, svoje porodice, a i druge ljude.

p.s. Zbog ovakvog prljavog naslova tužiću ovaj tabloid.

Comments

comments