Politika

Napad na aktivistkinju SNS-a u Lučanima je nameštaljka?!

Gradska organizacija Dveri u Čačku ocenila je da je napad na kandidatkinju Srpske napredne stranke (SNS) za odbornika u Skupštini opštine Lučani Nadu Jovanović „loša režija i loša gluma SNS-a“.

„Na dotičnoj gospođi, koja je navodno bila izložena pesničenju, ne videsmo nijednu modricu, svedoka nije bilo ali krivca su našli i pre nego što se napad ‘desio’, naravno ko drugi nego opozicija“, navodi se u saopštenju Dveri.

PROČITAJTE JOŠ: MEŠTANI RAKITE PRESTRAVLJENI ZBOG DŽIPA SA BG TABLICAMA: DVOJICA IDU PO SELU SA BEJZBOL PALICAMA!

Pokret je osudio „svaki vid nasilja, ali i svaki vid laži, prevare i zloupotrebe žena u prljavoj kampanji SNS-a“.

„Pozivamo ih da prestanu sa primenom nasilja i etiketiranjem političkih neistomišljenika. Otvoreno razračunavanje vlasti sa političkim protivnicima krenulo je ubistvom Olivera Ivanovića, nastavilo se pokušajem ubistva Borka Stefanovića i njegovih saradnika. Svedoci smo svakodnevnog nasilja nad opozicijom u republičkom parlamentu“, piše u saopštenju.

Obradović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je sukob u kojem je povređena Nada Jovanović, bio sukob dve suprotstavljene strane SNS u Dragačevu.

„Zašto nije uhapšen i identifikovan napadač? Zato što je član SNS“, rekao je Obradović i dodao da je cilj da se za taj incident optuži Savez za Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) NEKA NEGO UVEDE OSKARA ZA NAJGORU GLUMU IKAD I NEKA GA DA VUČIĆU!

On je dodao i da niko iz SZS neće napadati „gospođu od oko 60 godina“ i ponovio da je to delo SNS.

Obradović je dodao i da su žene primorane da svedoče o napadima, da su lekari prisiljeni da pišu lažne nalaze, a mediji da izveštavaju o stvarima koje se, prema njegovim rečima, nisu ni dogodile.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA ĆE BITI SA ZORANOM, TATJANOM I IVANOM?!

(izvor: beograski-glas.rs / danas.rs)

Comments

comments