Politika

Naprednjaci nikad bahatiji – patike od 500 evra, noć u hotelu od 11.000e

Ne tako davno lider Srpske Napredne Stranke “grmeo” je na svoje funkcionere kako ne smeju da nose skupe tašne i garderobu, kako moraju da “letuju u Sopotu” i glumio pred kamerama da neće da sedi u fotelji već je sam doneo stolicu jer je “običan čovek iz naroda”.

Kao što smo od njih i navikli sve to je jeftin populizam koji nestaje iste sekunde čim se kamere isključe i kao što nas je iskustvo već naučilo sve ono što Vučić pred kamerama kaže u stvarnosti radi drugačije.

Međutim njihovo luksuziranje i bahaćenje zaista nema granice. Nakon večere u njujorškom hotelu od 8000$, stana u Londonu Zorane Mihajlović, tašne od 7000$ sada svedočimo novim avanturama “običnih narodnih ljudi”.

Predsednik SNS-a se u subotu na skupu kod renoviranog gradskog trga pojavio u “Trouva” patikama čija je cena više od 500e, što je otprilike “mesečna plata sina Danila, po njegovim rečima”.

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, prespavao je čuveno naređenje za letovanje u Sopotu pa je juče na društvenim mrežama procurela njegova fotografija sa letovališta Porto Karasa.

Ministarka Zorana Mihajlović je otišla korak ispred kolega i čak ni ne krijući pohvalila se kako je stigla u luksuzni hotel “Hilton” u Istanbulu gde je za veče spremna da izdvoji čak 11.000 evra.

https://twitter.com/NOVOSADSKA_VEST/status/1158325546696237056

 

 

Comments

comments