Društvo

Nečuvena bahatost Vulinovog ministarstva: zabranili zaposlenima da organizuju predstavu i podele paketiće deci!

Vojni sindikat Srbije saopštio je da Ministarstvo odbrane nije dozvolilo tom sindikatu da u sali Doma Garde na Topčideru 22. i 23. decembra održi dve pozorišne predstave za oko 800 dece i uz Deda Mraza podele im novogodišnje paketiće.

PROČITAJTE JOŠ: LUČANI POSTAVILI NESLAVAN “REKORD”: 200 SUMNJIVIH AUTOMOBILA NA 16 HILJADA BIRAČA!

Navodeći da je ovo još jedan vid diskriminacije, koje Ministarstvo odbrane na čelu sa ministrom Aleksandrom Vulinom sprovodi nad pripadnicima Vojske Srbije, a ovaj put i nad članovima njihovih porodica, Vojni sindikat je najavio da će u vezi sa tim činom diskriminacije pokrenuti postupak sudske zaštite.

PROČITAJTE JOŠ: DARKO GLIŠIĆ MALTRETIRA I UCENJUJE RADNIKE KRUŠIKA?!

Sindikat je naveo da Ministarstvo odbrane nije ni „izvršilo svoju obavezu da deci pripadnika Vojske Srbije, starosti do 15 godina, isplati novogodišnju čestitku“.

„Zbog ovakvog diskriminatorskog ponašanja Ministarstva odbrane, novogodišnju predstavu i dodelu paketića organizovaćemo narednih dana ispred zgrade Ministarstva odbrane, a iskoristićemo tu priliku i pozvati ministra da ispravi svoju grešku i sam se priključi ovoj akciji, koja ima za cilj da decu naših kolega učini srećnijim“, naveo je Vojni sindikat.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) NOVA NAREĐENJA SNS BOTOVIMA OD KOJIH JE I NAS SRAMOTA

(izvor: danas.rs)

Comments

comments