Društvo

NEMA SRAMA: Dao joj je priliku da se proslavi, a Nada Macura je sada oplela po doktoru Josifovskom!

Nada Macura, nekada poznata kao portparol Hitne pomoći, a sada kao javna ličnosti i “dama za sve što treba SNS-u”, danas je za jedan portal dala izjavu o hrabrom doktoru Borku Josifovskom, koji je razotrkrio veliku aferu u Hitnoj pomoći i dojavama pogrebnim preduzećima.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI DEBILIZAM: PUTIN ME JE PITAO – KAKO SI USPEO?

Iako je upravo doktor Josifovski bio taj koji je Macuri dao priliku da počne da radi kao portparol Hitne pomoći, od kada je i napredovala njena karijera, ona je u intervjuu koji možete pročitati ispod još i napala doktora Josifovskog.

Bivša portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura prokomentarisala je na Sajmu medija postupak svog kolege dr Borka Josifovskog, koji je, nakon 13-godišnje borbe, uspeo da dokaže svoje tvrdnje da pojedini radnici Hitne pomoći sarađuju sa pogrebnim preduzećima i zbog toga odbijaju da rade reanimacije.

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO JE CENA AUTOPUTA KOD ČAČKA ODJEDNOM SKOČILA ZA 300 MILIONA EVRA?!

Macura je istakla da je postala portparol Hitne pomoći baš u vreme kada je na čelu ovog zavoda upravo bio Josifovski.

– Dr Borko Josifovski je mene prvi postavio za protparola Hitne pomoći. On je jako dobar lekar i kardiolog – rekla je ona.

Odmah potom se i ogradila od njega.

– Podigao je prašinu, ali ja o svojoj ustanovi, koja meni daje hleb, ne bih mogla da kažem nijednu lošu reč. Rudarski je posao po 12 sati dnevno spasavati ljudske živote. Ja bih to rešila u krugu ustanove ili Ministarstva – rekla je ona.

Na komentar naše reporterke da je Josifovski to prvo i uradio, te da je dvoje lekara odgovaralo zbog saradnje sa pogrebnim preduzećima, Nada je rekla da, kako god bilo, ona i do dvoje kolega ceni.

– Oni su dobri lekari, a šta su radili i da li su radili, ja to ne znam. Kao lekar, nikada ne bih želela da budem sa svojim kolegama i tehničarima u nekoj lošoj konotaciji – istakla je ona.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) KAKO JEDNA SLIKA RUŠI ČITAVU VUČIĆEVU PRIČU O SMANJENJU JAVNOG DUGA?!

(izvor: telegraf.rs / gerila.rs)

Comments

comments