Društvo

NISAM GLUP: Slađan protestuje svaki dan ispred skupštine i poručuje srpskim vlastima

Sa srpskom zastavom na kojoj piše „Nisam glup”, svakog dana ispred Skupštine Srbije stojeći u stavu mirno, pored svog bicikla, protestuje suprug i otac dvoje dece, Slađan Lepović.

Ja sam ovde, u prepodnevnim časovima, već šesti dan zbog svoje divne dece, da bi preneo gospodi koja nam uređuje živote da ima makar jedan koji nije glup u našoj zemlji, koji ne veruje njihovim lažima, obmanama i manipulacijama”, kaže za Srbin.info g. Lepović i dodaje:

„Ovu protestnu poruku ne šaljem samo narodnim poslanicima u Skupštini Srbije već i svim predstavnicima vlasti. No, ispred Skupštine sam jer se u ovoj zgradi donose zakoni koji se ne poštuju i ne primenjuju, odnosno usvajaju onakvi kakvi jesu”.

„U protestu mora da se ima kontinuitet. Neka svako protestuje po svojoj savesti. Ja ne mogu da pozivam nikog jer nemam kapacitet da organizujem skupove ili slične manifestacije. Ovde sam svakog dana, u prepodnevnim satima, pola sata, do sat, pošto imam obaveza jer sam porodičan čovek, pa ne mogu po ceo dan, ali što se kaže svakog dana pomalo, na kraju bude mnogo”, za naš portal je zaključio Slađan.

(Izvor: Srbin.info)

Comments

comments