Politika

Nova provala prostakluka Sergeja Trifunovića: “Tvoja keva ima dobre ocene na pornhub!”

Glasači Pokreta slobodnih građana još jednom su se razočarali nakon što ta stranka nije ostvarila željeni rezultat, a ovaj put zbog nove provale prostakluka lidera Pokreta i glumca Sergeja Trifunovića.

Trifunović je izbornu kampanju vodio na vrlo jedinstven i sebi svojstven način uz ponašanje i rečnik koji su mnogi okarakterisali kao “prost”.

Da pisana reč sve trpi, dokazuje tviter nalog ovog glumca koji je u toku izborne kapmanje “rešetao” svoje protivnike ali i bivše saveznike raznoraznim uvredama dok je nakon izbora na njegovom tviter nalogu osvanula prilično vulgarna poruka.

On je jednoj tviterašici na tvit odgovorio sledećim tekstom: Mislim da tvoja keva upravo puši komšiji na terasi. Ne uzbudjuj se, ima dobre ocene na pornhub.

Inače, sve je počelo nakon što je Trifunović napisao: “Novi Pazar, danas: 60 medicinskih radnika ukupno umrlo od korone. Odlazi 10 ljudi dnevno…”

Na to je reagovala korisnica tvitera koja je napisala da se nada da Trifunović još nije popio kafu i da će se posle druge ili treće ove brojke prepoloviti. Potom su usledile uvrede od strane glumca, na šta je ona odgovorila:

“Moj komentar je bio dobronameran sa iskrenom nadom da toliko mojih kolega (zdravstvenih radnika) ne umire u Srbiji.”

Iako poznat po svom “slobodnom” rečniku Trifunović je ovim, čini se, prešao granicu pa su mu na prag stigle osude većine kolega i članova tviter zajednice.

 

Comments

comments