DruštvoPolitika

Novica Antić: “Mi smo poslednja odstupnica između NAS i NJIH i ne smemo da odustanemo”!

Predsednik Vojnog sindikata Srbije, Novica Antić obratio se pisanim putem članovima reprezentativnog sindikata u Vojsci Srbije, u kome ističe da povodom najnovije situacije, a koja je njima već godinu dana poznata i koju su razotkrili, prepoznali i najavili, ne duguje nikom ništa, sem moralne, ljudske i profesionalne obaveze prema njima i svojoj porodici.

Braćo i sestre,

Povodom najnovije situacije, a koja je nama već godinu dana poznata i koju smo razotkrili, prepoznali i najavili, obraćam Vam se kao čovek koji jedino to Vama duguje. Sem moralne, ljudske i profesionalne obaveze prema Vama i svojoj porodici u kojoj sam treća generacija vojnika, Bog je dao da nikome ne dugujem ništa. Ovih pet godina prošli smo kroz pakao onih čija je sveta obaveza da čuvaju vojsku, a ne da je rasturaju i uništavaju, koji su se zakleli da služe svojoj državi, a služe tuđoj.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) OVAJ ČOVEK JE JOŠ PRE PET GODINA PREDVIDEO ŠTA ĆE SE DESITI U SRBIJI

Lešinari i paraziti, koji su dozvolili da nam Vojska ide u probušenim čizmama, vozi se u raspadnutim vozilima, da su njeni pripadnici 250 dana van kuće, da smo građani drugog reda, da nam oficiri voze kamione po belom svetu kako bi svojim porodicama obezbedili egzistenciju… Da svakoga dana iz vojske ode šestoro časnih vojnika, starešina i civilnih lica. Onih, braćo i sestre, kojima je to zadatak, da nas unište kroz specijalni vid ratovanja osmišljen od strane stranih agentura.

Ali, braćo i sestre, naša Sveta obaveza pred državom Srbijom i obaveza pred Bogom je da izdržimo i da služimo zakletvi koju smo dali. Pametno i mudro! Da ispunimo zavet ostavljen i zapisan u biti ovog naroda, od junaka Kosovskog boja do vojvode Živojina Mišića! Mi smo, braće i sestre, poslednja odstupnica između Nas i Njih, u uništenoj i opljačkanoj nam Srbiji, gde se sluša tuđinova unazad nekoliko decenija. Gde nam se deca truju svim sodomijama sa nacionalnih televizija i u školskim udžbenicima. Gde se nenormalno nameće kao normalno, gde dezerteri postaju ministri odbrane, a lopovi i besčasnici se slave kao heroji… I zato je naša obaveza da izdržimo! Noćima sam nad pismima ljudi koji objašnjavaju zašto odlaze po bestragijama da voze kamione i rade kao građani drugog reda, razmišljao da li sam ikada ogrešio dušu prema Vama, svojim kolegama iz naše napaćene vojske i članovima Vojnog sindikata Srbije, koji su proganjani, šikanirani, premeštani sa radnih mesta….

PROČITAJTE JOŠ: MRAK: VUČIĆ ĆE KONTROLISATI SVIH 5 TELEVIZIJA I 7 OD 8 DNEVNIH NOVINA!

Da li su sindikalni govori na javnim protestima, borba u nameri da se izborimo da naša vojska i naši vojnici idu uzdignutog čela doprineli nečijoj muci, kažnjavanju i osveti od strane onih sa druge strane, o kojima sam govorio bez dlake na jeziku. Da li je reč da se silnici urazume i pokušaj da prestanu da pljačkaju i uništavaju Vojsku Srbije, izazvala suzu bilo čijeg deteta samo zato što su mu roditelji časni pripadnici Vojske Srbije i članovi sindikata, koji danas ima istorijsku ulogu u razvoju i zaštiti prava i sloboda srpskih vojnika. Kad kažem srpskih vojnika tad mislim na sve one koji danas čine našu vojsku. I zato Vas molim! U ovoj situaciji samo su Bog i mudrost na našoj strani. Uzdržite se od bilo kakvih reakcija, mimo odluka Upravnog odbora Vojnog sindikata Srbije. O mom oduzimanju čina, vreme će reći svoje, kao i akteri ove sramne i svesne protivpravne odluke, koji će imati prilike da obrazlože taj čin dostojan da uđe u istoriju srpskog besčašća.

Važno je da znate da Vojni sindikat Srbije tim kukavičkim činom nije oslabljen, naprotiv samo je jači i složniji, u kome ja nesmetano nastavljam da obavljam dužnost predsednika! Borbu za svoju čast, posle odluke dezertera i bitangi da me uklone iz Vojske Srbije, počinjem zajedno sa hiljadama Vas koji ste mi dali podršku poslednjih dana, pred sudovima i međunarodnim institucijama kada budem dobio to pravno ništavno i bezvredno parče papira! Na kraju, pozdravljam Vas vojničkim pozdravom Živela Srbija!

Živela Vojska Srbije!

PROČITAJTE JOŠ: VLADA PROMENILA SVOJU UREDBU SAMO DA BI TOMA OSTAO U VILI U UŽIČKOJ!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments