Društvo

Obraz kao đon: Sima iz Grocke DEVETI put tužio urednika nezavisnog portala!

Bivši predsednik Opštine Grocka i funkcioner SNS-a Dragoljub Simonović deveti put je tužio urednika portala Žig info Željka Matorčevića, a s poslednjom tužbom, od njega potražuje ukupno tri miliona dinara, piše portal Cenzolovka.

PROČITAJTE JOŠ: “NEPRAVILNOSTI U BUDŽETU BEOGRADA ČAK 240 MILIONA EVRA”

Bivši predsednik Opštine Grocka Dragoljub Simonović, optužen za paljenje kuće novinara tog sajta Milana Jovanovića, je deveti put tužio Matorčevića zbog, kako u tužbi stoji, “objavljivanja tekstova na raznim internet stranama izuzetno uvredljive sadržine”, čime je, kako tvrdi, uzrokovao štetu tužiocu.

Loading…

Kao dokaz, sudu je priložen tekst objavljen na sajtu Žig info pod nazivom “Bahati naprednjak ponovo uhvaćen u laži! Policijski izveštaj demantuje prvog čoveka Grocke! (Novi dokazi – afera struja)”, prenosi Cenzolovka.

I ovog puta Simonović traži odštetu od 300.000 dinara. Zaključno sa ovom tužbom, od Matorčevića (na slici iznad) hoće da naplati ukupno tri miliona dinara.

PROČITAJTE JOŠ: RADNICI PONOVO BLOKIRALI PUT NIŠ-PRIŠTINA, SAOBRAĆAJ U PREKIDU VIŠE OD 3 SATA!

U izjavi za Cenzolovku Matorčević kaže da očekuje još tužbi i da mu je situacija u kojoj se nalazi neshvatljiva. “Sad stvarno više nemam reči, bez komentara sam. Ovo je pritisak na mene kao novinara. U septembru, oktobru i novembru gotovo da ću imati svakodnevna suđenja sa njim, ne znam kako ću tih dana uopšte funkcionisati”, navodi Matorčević.

PROČITAJTE JOŠ: “HUMANITARNA KATASTROFA NA SEVERU KIM U REŽIJI BEOGRADA I PRIŠTINE”!

(izvor: N1)

Comments

comments