Politika

Odlazeći ministar Stefanović se fotografisao sa povređenim policajcem

Odlazeći ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović fotografisao se danas sa policajcem Nebojšom Apostolovićem, koji je povređen tokom nedavnih protesta ispred Narodne skupštine, a kojem je otišao u posetu.

Stefanović je policajcu, kome su polomljene obe noge, poželeo brz oporavak nakon nedavnog izlaska iz bolnice, gde je uspešno operisan.

“Napadi na policajce su nedopustivi. Ljudi koji brinu o bezbednosti svih građana ne smeju da budu meta samo zato što štite zakone Republike Srbije”, poručio je Stefanović.

On je kazao da je Apostolović bio “žrtva huliganizma” ispred Doma Narodne skupštine, istakavši da su huligani tada gađali policajce kamenicama, bakljama, flašama i drugim predmetima.

Kako MUP navodi, Nebojša Apostolović je povređen 8. jula tokom protesta ispred Narodne skupštine, kada su ga demonstranti zasuli kamenicama, zbog čega je pao i zadobio prelom leve potkolenice, kao i pete na desnoj nozi.

Nakon toga, on je uspešno operisan na Urgentnom centru, a verovatno ga očekuje još jedna operacija, kako bi se u potpunosti oporavio i vratio na posao, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Comments

comments