Politika

OPET DIVLJAJU: Poslanici SNS-a verbalno napali Boška Obradovića tokom konferencije za novinare

Tokom konferencije za novinare lidera Dveri Boška Obradovića u Skupštini Srbije došlo je do verbalog okršaja sa poslanicima SNS-a Draganom Šormazom i Vladimirom Đukanovićem.

Obradović je, obraćajući se Šormazu, rekao da je on čovek koji je spreman da uvede Srbiju u NATO, iako nas je, kako je rekao, NATO bombardovao i deca danas zbog toga umiru.

“To je čovek koji bi uveo Srbiju u NATO, on sedi danas u SNS, a danas NATO ne reaguje na zločine protiv Srba na severu Kosova. E tako izgleda MATO lobista i to je njihova diplomatija i njega i gospodina Vladimira Đukanovića, koji je takođe išao u sedište NATO da se bavi lobiranjem. Da ste toliki junaci, što niste pritekli u pomoć Srbima”, rekao je Obradović.

Šormaz i Đukanović: Što nisi ti?

Obradović: Ja nisam vlast, ja sam opozicija, a gde ste vi, junačine, Milan Raodičić i Zelja sede na galeriji Skupštine, što ne brane Srbe na severu?

Đukanović: Đubre jedno, sram te bilo, bitango jedna, ološu. Agentu, agentu!

Obradović: Ovo vam je slika Srbije, to je slika vlasti koja nas vodi i u kom pravcu idemo.

Đukanović je onda odgovorio da je Obradović prvi počeo da proziva Šormaza i da se umešao da zaštiti svog kolegu.

“Jer ovo je jedan banditizam kako neko zloupotrebljava Skupštinu, pazite, on je našao nekoga da proziva za reakciju oko Kosova i Metohije, on prvi koji bi iz Skupštine terao tuđu decu da ratuju, on ovde nekoga proziva. Ja jesam možda preterano reagovao, al svaki put ću tako da reagovati”, poručio je Đukanović.

(Izvor: N1)

Comments

comments