Društvo

OPET KRŠE ZAKON: Informerov zločin protiv majke bolesnog deteta i nikakva reakcija

Pre neki dan društvene mreže su se “usijale” zbog snimka iz Kragujevačke bolnice gde osoblje neće da pregleda bolesno dete.

Naravno, svaki put kada se neko drzne da napiše i objavi bilo šta negativno u Srbiji mora da prođe kroz “toplog zeca”. Zaduženi za ove gadosti su naravno najgori među najgorima, šljam među šljamovima i sam ljudski izmet u svom prirodnom primitivnom obliku – da mislimo na Dragana J Vučićevića i dnevne novine “Informer”.

Oni su brže bolje preneli osudu Lekarske komore Srbije za širenje negativne slike o zdravstvenim radnicima u javnosti, posebno jer je reč o običnim izmišljotinima.

Potom su, a to je inače protivzakonito objavili i informacije o zdravstvenom stanju Violete, majke bolesnog deteta.

A posebno je ostala upamćena po specijalnom zahtevu da joj se uradi kiretaža na Badnji dan, zbog čega je takođe pravila scene, što su mnogi povezali sa njenim pređašnjim boravkom u sekti – rekao je dobro obavešten izvor za Informer.

Da li je Violeta bolesna ili ne, da li je u sekti ili ne, to ne menja činjenicu da lekari nisu hteli da pregledaju bolesno dete.

A još manje menja činjenicu da se ovakve stvari iz zdravstvenog kartona ne smeju iznositi u javnost.

Niko naravno neće reagovati, blatoidi su iznad zakona, što nam samo još brže, jače i bolje šalje poruku da moramo stati na stranu onih koji se zalažu da se ovo zlo zabrani i ukine.

Jer, danas je to Violeta, sutra možda baš ti.

Comments

comments