Politika

OPET LAŽU: Vučić NIJE dobio nikakav orden od Putina

Već nekoliko dana režimski mediji nas “bombarduju” sa svih strana sa vestima da je gazda Srpske Napredne Stranke odlikovan “najvišim” ordenom od strane Vladimira Putina.

Ukratko, sve je laž. Ogromna laž.

Brkanje prošlog i budućeg vremena i nije toliko strašno, koliko je strašno što je ovo odvratna manipulacija sa ciljem podizanja rejtinga Aleksandra Vučića koji je u krugovima ljudi naklonjeni Ruskoj Federaciji ozbiljno poljuljan u poslednje vreme. A poljuljan je iz prostog razloga što i vrapcima na grani postaje jasno da “razgraničenjem” i sve bližom saradnjom Srbije sa NATO paktom, Vladimir Putin stvara distancu od Srbije i aktuelnog režima.

Dakle, ovaj orden, koji su izmislili domaći mediji, nije dodeljen nikakvom Aleksandru Vučiću.

Nije čak ni najviši orden Ruske Federacije, ali to je u celoj priči najmanje bitno.

Bitno je da je ovo ko zna koja po redu laž, a da je laž govori i današnja izjava gazde naprednjaka za “informer”.

Nisam dobio orden od Putina,počastvovan sam idejom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije dobio orden od predsednika Rusije Vladimira Putina, ali da je ponosan na takvu mogućnost, kao i da bi to za njega bila ogromna satisfakcija za sve što je uradio.

– Ponosan sam na tu mogućnost i na to da Putin uopšte razmiljša o tome. Još uvek nisam dobio nikakav orden od predsednika Rusije, a ako bih dobio orden Svetog Aleksandra Nevskog, to će biti ogromna statisfakcija za sve što sam do sada uradio – rekao je Vučić novinarima nakon obilaska novoizgrađene zgrade Centra za “Iks nož” komentarišući medijske napise o tome da ga je odlikovao ruski predsednik.

Dakle postoji samo ideja, ideja koja je nikla u bolesnom mozgu Vučića i njegovih medijskih savetnika a koju je realizovala domaća štampa i domaći mediji. I taj orden će po svemu sudeći, u srpskim medijima i ostati.

Ništa drugo nije istina.

 

Comments

comments