Politika

OPSESIJA: Vučić opet pričao o Đilasu – naravno bez prisustva bivšeg gradonačelnika Beograda

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da nasiljem i pretnjama niko ne može da spreči izbore, koji će, ističe, biti održani u skladu sa zakonom.

Vučić je, povodom izjave Dragana Ðilasa da se, u slučaju raspisivanja izbora može očekivati nasilje na ulicama, rekao da odgovoran čovek nikada ne bi smeo tako nešto ni da izgovori.

„Izbori će biti u skladu sa zakonom održani. Vi koji mislite nasiljem da ih sprečite, gadno se varate, kao i oni koji misle da to mogu pretnjama da učine“, poručio je on.

Vučić je pozvao opoziciju da odustane od nasilja kao svog modus operandi, dodajući da to čini ne zato što se njih neko plaši, te podsetio da je pokazao koliko se ne plaši kada su opkolili predsedništvo, kada je govorio sve što misli na oštriji način nego danas.

„Čovek, kada je ugrožen, a ne bezbedan, pokazuje hrabrost“, istakao je on.

Rekao je da on razmišlja kako da privuče investitore, od Folksvagena do drugih, a oni o žrtvama, zarad nečije želje da se dočepa fotelje i ponovo pljačka kao nekada.

„Oni ne razumeju da to narod ni najmanje ne zanima. Postoji raskorak između njihovih I stvarnih želja i potreba građana Srbije“, podvukao je Vučić.

 (Izvor: Infobrif)

Comments

comments