Društvo

Ova fabrika je RADILA SAMO TOKOM VUČIĆEVE POSETE!

Fabrika dečjih krevetića u Radovnici, koja je zavisno “Simpovo” preduzeće, radila je samo jedan dan i to onda kada je posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saznaju InfoVranjske iz izvora u Trgovištu i Vranju.

PROČITAJTE JOŠ: OTVORENO PISMO LONČARU: “VAŠ ZDRAVSTVENI SISTEM UBIJA GRAĐANE”

– Tog petka 8. februara, zbog posete predsednika Srbije, fabrika u Radovnici je «proradila» i u pogonu se našlo pedesetak radnika. Posle toga do danas ona ne radi, osim obezbeđenja i još nekoliko zaposlenih u upravnom delu – navodi sagovornik InfoVranjskih rodom iz Radovnice koji živi u Vranju.

Po ovom izvoru, sve je u Radovnici bilo vešto našminkano zbog posete predsednika Vučića.

– Sređivanje spolja i unutra trajalo je nekoliko dana, jer su i lokalna vlast u Trgovištu i Vranjanci u SNS dobili protokol posete predsednika jugu Srbije, dakle, znali su na vreme da će u petak 8. februara Vučić posetiti Bujanovac i opštinu Trgovište – kaže sagovornik InfoVranjskih.

Istovremeno, na ovom primeru jasno se vidi kriminalno ponašanje medija prema sopstvenim građanima, jer je RTV Vranje objavila vest da je „fabrika krevetića u Trgovištu preporodila taj grad“.

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ U DOLJEVCU: BABIĆA DVOJICA IZVLAČILA IZ KOLA, SAD JE NA KIPRU

Na stranu to što je 10 dana, koliko je prošlo od Vučićeve posete, malo i za odmor, a ne za preporod, ostaje da se konstatuje da je vlasnik RTV-a Zoran Veličković bio dugogodišnjji direktor fabrike krevetića, u vreme kada je ona propala i potpuno uništena.

PROČITAJTE JOŠ: MARKS 21 – VUČIĆEV PROJEKAT ZA RUŠENJE PROTESTA

(izvor: infovranjske.rs / S. Kostić)

Comments

comments