DruštvoSvetZabava

Ovakve su žene koje zaista privlače muškarce

Vrlo je teško znati što muškarci misle, jer svaki pojedinac ima svoju perspektivu o životu i o tome kako bi stvari trebalo da se odvijaju. Međutim, određena istraživanja ipak pokazuju, bar kada je reč o lepšem polu, da muškarce više privlače određene osobine koje žene imaju.

Upravo zbog tih osobina muškarci žene, koje ih imaju, smatraju neodoljivima. Evo o čemu se radi:

Prijateljstvo

Većina muškaraca želi da sa svojom partnerkom može razgovarati o svemu, o najvećim problemima i situacijama koje se čine bezizlazne te da im one pružaju potporu. Ova osobina im je neodoljiva iz razloga što znaju da takvoj ženi mogu bezuslovno verovati.

Nezavisnost

Nezavisna žena pravi je magnet za muškarce. Ovde nije reč o finansijskoj nezavisnosti (mada oni nemaju ništa ni protiv toga) već o ženi koja zna što želi u životu. Ženi koja ima svoje hobije i afinitete i koja nije povodljiva. Muškarci takvoj ženi uvek daju prednost.

Opuštenost

Većina muškaraca loše reaguje na pritisak. Oni ne vole biti prisiljeni obavljati stvari koje ne žele ili ne vole da rade. Pozivi i poruke svakih pola sata svakako su jedna od stvari koja im se ne sviđa. Oni od svoje partnerke žele da je opuštena i da ih ne prisiljava na bilo što.

Jednakost

Činjenica je da većina “normalnih” muškaraca poštuje i veruje u jednakost i ravnopravnost polova. Više ne živimo u dobu kada su žene isključivo morale biti kod kuće. Žena koja misli da su muškarci i žene u svemu ravnopravni zapravo je pravi magnet. Takva žena muškarcu daje do znanja da je kosmopolita, da je obrazovana i da neće trpeti nepravdu.

Mudrost

Većina muškaraca smatra mudre žene vrlo privlačnima. Zašto? Zato što su one zrele, znaju što žele i kažu što im je na umu. Osim toga, zrelost vam pomaže da se u nezgodnim situacijama ponašate mirno i mudro, bez preterane “dramaturgije”. Ovaj tip žene će reagovati  kada vidi loše ponašanje i reći će što joj se ne sviđa, jer želi da promeni stvari na bolje.

Kultura

Koliko se damama ne sviđa “neotesan”, grub muškarac, toliko se ni muškarcima ne sviđa žena bez manira. Takva žena je većini muškaraca odbojna. Samim tim, žena koja ima manire i zna kako se treba ponašati svakako je privlačna. Na kraju, ko bi želeo da je u vezi sa “kočijašem”?

Comments

comments