Svet

PODRŠKA STIŽE I IZ SVETA: Reporteri bez granica poručili RTS-u da počne sa objektivnim izveštavanjem

Situacija oko subotnjeg ulaska demonstranata u RTS i svega što se desilo posle toga se ne stišava.

Slike iz Beograda su obišle čitav svet i dobro je da je tako. Verujemo da će posredstvom medija i ljudi van Srbije biti bolje upoznati sa prirodom diktatorskog režima Aleksandra Vučića i njegovim akcijama protiv dece i mladih koji su imali dovoljno hrabrosti da pokažu kako se ne slažu sa propagandom koja se svakog dana emituje iz Takovske ulice.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): ORGANIZATOR PROTESTA PRETUČEN U KABINETU PREDSEDNIKA OPŠTINE

Lepo je što je Zoran Stanojević (na slici ispod), jedan od glavnih urednika na RTS-u priznao da demonstranti nisu bili nasilni i tako demantovao mašineriju laži koju je SNS poslednjih dana pustio da radi punom parom. Međutim, to ne abolira RTS odgovornosti za sve što je do sada radio kao verni sluga ovom režimu.

O čitavom slučaju oglasili su se i “Reporteri bez granica”, uticajna organizacija koja okuplja novinare iz čitave Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) KAKAV FEJL: VUČIĆEVA I STEFANOVIĆEVA LAŽNA PARTIJA ŠAHA I SLIKA KOJA TO DOKAZUJE

Oni su preko svog tviter naloga poručili Radio televizije Srbije sledeće:

“Javni emiter ne može da bude sredstvo propagande i treba da emituje objektivne vesti, dopadalo se to vlastima ili ne. RTS mora da prestane da ignoriše one koji protestuju već 3 meseca i da prenosi potpunu sliku onoga što se događa na protestima”.

PROČITAJTE JOŠ: SELEKTIVNA PRAVDA: DOK SE EKSPRESNO GONE SREDNJOŠKOLCI, DRŽAVA ODUSTAJE OD GONJENJA VESELINOVIĆA!

Comments

comments