Politika

Poslednjih godinu dana iz DS u SPS prešlo više od 20 ljudi!

Predsednik rapuštene omladine Demokratske stranke, tzv. “lavanda omladine”, Aleksandar Pavić izašao je iz te stranke i prešao u parlamentarnu Socijalističku partiju Srbije.

Pavić je naveo da svoj prelazak nije “naplatio” nasuprot optužbama na njegov račun koje su pristigle iz Demokratske stranke, a koje navode da je on za prelazak u SPS dobio “jak” posao u Srbijagasu.

“To je glupost, ja radim u privatnoj firmi koja nema nikakvih veza sa tim. Ovo je jednostavno moj lični čin. Pratili ste dešavanja proteklih meseci i jednostavno mislim da je sve jasno, i da to ne treba produbljivati. Kroz osam meseci prošli smo raspuštanje i nerazumevanje kompletnog rukovodstva za situaciju, ali i omladinu, i kasnije sve što se dešavalo. Jednostavno, nije bilo drugog razloga odlaska, osim lične prirode”, rekao je Pavić za Nova.rs.

Kako redakcija Gerile nezvanično saznaje, u proteklih godinu dana iz Demokratske stranke otišlo je 23-24 člana i to upravo u Socijalističku partiju Srbije, dok većinu infrastrukture SPS-a u Vojvodini zapravo čine bivše demokrate.

 

 

Comments

comments