Politika

“Praznična” laz Aleksandra Vučića: “Sramota da Beograd ima niže cene prevoza od Novog Sada”

Mesto: Beograd Datum: 20.11.2015 Dogadjaj: POLITIKA - premijer Srbije Aleksandar Vuèiæ i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg održali su danas predavanje "Bezbednost u savremenoj Evropi" i tribinu sa studentima Fakulteta politièkih nauka Licnosti: Aleksandar Vuèiæ

“Sramota je da Beograd ima niže cene gradskog prevoza nego Novi Sad, ili iste kao Niš”, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić: Sramota da Beograd ima niže cene prevoza od Novog Sada

Vučić je naime, govorio o “nefer odnosu prema gradonačelniku Beograda Siniši Malom“, a istakao je da analiza onoga što je uradio pokazuje koliko je glavni grad napredovao u vreme njegovog mandata.

“To sam rekao, inače bi stanje finansija bilo daleko bolje i moglo bi više novca da se izdvoji za investicije“, rekao je on.

“Uradiil smo Prokop stanicu. Od šoping mola u Rajićevoj do šoping mola koji godinama nije mogao da dobije sve dozvole, do onog u Erport sitiju, do skajlajna na početku knez Mihailove, do toga da smo završili Blu radison… diže se još jedna zgrada ‘bliznakinja’ u Ušću, do gondole, do više urađenih fasada, to je urađeno za samo četiri godine”, rekao je Vučić.

Mali je, kaže, uspeo da za 500 miliona evra smanji dugove grada.

Karta kupljena u autobusu u Novom Sadu inače od skora košta 65 dinara (do pre 2 nedelje iznosila 55rsd), dok u Beogradu karta za jednu vožnju iznosi 89 dinara (i to kupljena na trafici). 

(Izvor: 021.rs)

Comments

comments