Društvo

Princ Filip sa porodicom gost Vrnjačke Banje

Princ Filip Karađorđević sa suprugom princezom Danicom i sinom princom Stefanom stigao je u Vrnjačku Banju u petak u večernjim satima.

”Zahvaljujem ljubaznim domaćinima, predsedniku opštine Vrnjačka Banja i upravi hotela “Fontana”, na pozivu da sa svojom porodicom posetim ovo prelepo mesto, biser srpskog turizma, kraljicu banja. Divan prijem i topli ljudi ostavili su na nas sjajan utisak i osetili smo da naša porodica uživa veliko poštovanje kao pokretač banjskog turizma. U Vrnjačkoj Banji su na svakom koraku tragovi koje su moji preci ostavili kao zalog potomstvu i ono što ja želim jeste da takve tragove ostavi i naša generacija” poručio je princ Filip.

U čast princa Filipa i njegove porodice, apartman u hotelu “Fontana” u kome su odseli poneće naziv Kraljevski apartman i to će biti mesto njihovog odsedanja prilikom poseta koje će biti sve češće usled rada na budućim zajedničkim projektima u oblasti turizma, ekologije, očuvanja tradicije i kulturne baštine a koji su načelno usaglašeni na današnjem sastanku prinčevskog para sa predsednikom opštine Vrnjačka Banja i njegovim saradnicima.

Comments

comments