Društvo

PRIVEDEN autor snimka na kome policajac kažnjava biciklistu – dok kroz pešačku zonu prolazi auto!

Igor Mićić, autor snimka u kom se vidi kako policajac u pešačkoj zoni Novog Sada kažnjava biciklistu, dok pored njega prolazi automobil, priveden je.

Kako navodi, policija mu nije objasnila zbog čega su mu stavljene lisice na ruke, ali je dobio poziv na informativni razgovor povodom potencijalnog izazivanja opšte opasnosti.

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO ŠEŠELJ NE DIVLJA KADA SE RUŠI U SAVAMALI ILI KADA SE OTIMAJU PENZIJE I AERODROMI?!

“Niko nije znao da mi objasni do kraja zašto – zašto sam pozvan i zašto sam priveden, pogotovo što sam išao u pratnji policije sa interventnom policijom kroz centar grada. U pozivu piše da se pozivam kao građanin, što znači da sam mogao redovno da dobijem poziv i sam se pojavim. Po meni malo nije normalno, ali eto – to je možda rezultat onog mog snimka koji sam postavio”, navodi Mićić.

https://www.facebook.com/micic.igor.9/videos/10216066388842035/

Šta drugo reći osim – sramota! Ovo je novi dokaz da u ovoj zemlji ne postoji gotovo nikakva sloboda, čim čovek koji ukaže na problem i očiglednu bahatost policije na kraju sam završi u pritvoru!

PROČITAJTE JOŠ: “AFERA JEREMIĆ” DOKAZ DA JE VUČIĆEVA SRBIJA BANANA DRŽAVA

Koristimo priliku da naše čitaoce “upozorimo” da paze ako nešto snimaju svojim privatnim mobilnim telefonima: nikad se ne zna kada će Vučićeva i Slinina policija da vas privede. Ili kada će da vam izmisli neki prekršaj i tako vas liši slobode na neko vreme.

Ovo pokazuje i još jednu stvar – Veliki brat više nije samo neki glupi rijaliti već nešto što nam se dešava i u stvarnom životu!

PROČITAJTE JOŠ: KRALJEVČANI NE ODUSTAJU – PROTEST NASTAVLJEN I OVE NEDELJE

(izvor: N1, gerila.rs)

Comments

comments