Društvo

Privedeni organizator protesta za naš portal: “Ogromna represija od strane režima”!

Kao što smo već pisali, nakon današnjih protesta priveden je Slobodan Vukasinović, a nakon što je izašao iz pritvora kontaktirali smo ga i razgovarali o samom privođenju.

Kako nam je napomenuo, tokom protesta u Inđiji desio se incident u kome je jedan član SNS-a, inače kum predsednika opštine izvadio nož i pretio jednom od učesnika. Slobodan je intervenisao, smirio situaciju i zbog toga čak 2 puta morao da se javi u policijsku stanicu.

U stanici je doživeo ozbiljno maltretiranje od strane policije, a inače u toku protekle nedelje – čak 5 puta su ga privodili. S obzirom da je upravljao Facebook stranicom na kojoj je protest dogovoren, pet puta se našao u policijskoj stanici, bio je praćen od strane režima, a juče mu je u toku celog dana profil na ovoj društvenoj mreži bio i blokiran.

Još jedan učesnik današnjeg protesta je i dalje u policijskoj stanici, a više informacija o tome očekujemo uskoro.

Na kraju, Slobodan je dodao da će se protesti nastaviti, očekuje da će biti i opširniji i da su protesti u organizaciji naroda – ne stranaka, shodno tome apsolutno svi koji osećaju nepravdu zbog astronomske cene goriva su pozvani!

Comments

comments