Društvo

Prljava kampanja ne prestaje: Vučić opet o Draganu Đilasu

Jutros je na televiziji pink (malo slovo namerno) gostovao predsednik Srpske Napredne Stranke Aleksandar Vučić. Sam naravno, sa svojim voditeljima i svojim decibelima.

Priliku da se po ko zna koji put obrati naciji ponovo je iskoristio da krši Ustav, širi mržnju i priča o – Draganu Đilasu. Bolest ne bira, a bolest je sve gora, svako ko se na bilo koji način suprostavi predsedniku SNS mora da prođe kroz medijsku torturu njegovih satrapa. Bez obzira što je najprljavija kampanja za najneregularnije izbore završena, pljuvačina mora da se nastavi.

Vučić je naime ovoga jutra izjavio:

“Verujem da bi velika većina građana Srbije volela da bude progonjena kao Đilas.”

Nemamo komentar. Ne želimo komentar. Loše je, jako je loše da neko ko bi trebao da bude predsednik Srbije svakoga dana, svakoga sata i svakoga milimetra deli njene građane na “nas” i “njih”, “dobre” i “loše”, “grešne” i “bezgrešne”.

Poručili bismo samo Aleksandru za kraj:
(Nažalost ne možemo da ga oslovimo sa “predsedniče” jer nismo članovi njegove stranke, a onda kada odluči da preuzme funkciju šefa države i mi ćemo promeniti retoriku) Prijatelju, rođendan ti je. Duvaj te svećice, uradi nešto korisno i probaj bar na jedan, na samo jedan dan da nas zaobiđeš sa prljavštinama, pljuvanjem i vređanjem svojih političkih protivnika. Muka nam je od toga, iskreno.

Comments

comments