Društvo

PUF: Pozivnica Vesiću za doček Nove Godine 31. oktobra

Pokret Ujedinjenih Fantoma poslao je pozivnicu zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću za doček Nove Godine 31. oktobra, s obzirom na još jednu pljačku od strane vlasti povodom novogodišnjih ukrasa.

Pozivnicu prenosimo u celosti

NOVOGODIŠNJA POZIVNICA

 

Ispoštovani Gorane Vesiću,

 

Pokret ujedinjenih fantoma šalje ti pozivnicu za doček Nove godine kod fontane na Slaviji , za 31.10.2018. godine . Beograd ovaj dogadjaj može da svrsta u Osmo svetsko čudo i samim tim privuče turiste iz čitavog  Sveta.To bi bilo veoma značajno za Beogradsku kasu za koju znamo da ti je izuzetno važna kao jednom pravom domaćinu.

 

Hvala ti što si nam omogućio da usred leta sedimo sa Deda mrazom i pijemo pivo ,dok  njegovi irvasi rashladjuju kopite u prelepoj Adi. Deda zamera što nema još jarbola, pa mu je pogled okrenut stalno ka nekom mostu na Adi. Što se tiče poklona nije znao šta da ti pokloni jer kaže da ti uzmeš sve što ti treba , a što se tiče nas ,ove godine nam donosi Mali ali dragocen poklon- ZLATNO DOBA! Pitao nas je da li bi mogao i on na poklon da dobije nešto od nas. Hteo je jedan hektar zemljišta PKB-a ali smo mu rekli da je to već dato drugome na poklon, što ga je strašno razočaralo. Kaže da bi se  zadovoljio stanom i u Hercegovačkoj.

Čekamo te Gorane na Slaviji.

 

P.S. Povedi i gospodina Radojčića, ako ne bude zauzet pravljenjem kućica za ptice!

 

                                                         POKRET UJEDINJENIH FANTOMA

 

                                                                                PUF

Comments

comments