Politika

Funkcioner Dveri odbrusio Balši, Sandi i Mikiju Aleksiću: Možda ste predugo bili vlast, pa ste postali mnogo prefinjeni

Predsednik izvršnog odbora Pokreta Dveri Borko Puškić odgovorio je na prozivke upućene lideru tog pokreta Bošku Obradoviću, a koje su na njegov račun uputili narodni poslanici Miodrag Aleksić, Sanda Rašković Ivić i Balša Božović nakon što je on juče opstruisao rad Parlamenta duvajući u pištaljuku.

Puškić je upitao svoje kolege u čijem interesu se solidarišu sa režimom u osudi kolege opoziciono nastrojenog narodnog poslanika.

“Zar je pištaljka koju svako veče u 20:05 koriste brojni opoziciono orijentisani građani da izraze svoj bunt protiv diktature problem kad se čuje u Narodnoj skupštini kao glas istog tog pobunjenog naroda? Šta je tu ekstremno, šta nepristojno, šta „šešeljevski“ sem Vaša kolaboracija sa vlašću u ovom slučaju? Ispada kao da biste da pasivno bojkotujete izbore, a konkretno ne radite ništa u pravcu pobune protiv ove nenormalne vlasti, glumeći učtivost i pristojnost, da se nikome ne zamerite, kako ne bi neko pomislio da ste nekakvi necivilizovani delikventi ili fašistički ekstremisti, dok nas za sve to vreme diktatorski režim gazi i ponižava. Šta je vaš odgovor? Tvitovanje”, upitao je Puškić.

Ako mislite da bojkot izbora svedete na maksimu #Ostani_Kod_Kuće, kao da nam je protivustavnog zatvaranja građana u svojim domovima više od 50 dana bilo malo, to nije dovoljno da se ovaj režim ni uzdrma, a kamoli da se smeni, poručio je Puškić svojim kolegama.

“Možda ste predugo bili vlast pa ste postali mnogo prefinjeni, ali kad ste opozicija onda građani od vas očekuju borbu, a ne prazne priče. To što ćete sedeti kući na dan izbora – to nije bojkot, to je neizlazak na izbore i prepuštanje vlastima da nastave svoj kriminalni posao. Ne može se lajkovima, tvitovima i saopštenjima Aleksandar Vučić smeniti, već samo pobunom, akcijom, otporom svuda i na svakom mestu, poručio je Puškić.

 

Comments

comments