Politika

Putujući cirkus danas gostuje u Srednjebanatskom okrugu i malo je reći da smo šokirani izveštavanjem

Serija kontramitinga Aleksandra Vučića pod sloganom “Budućnost Srbije” danas gostuje u Srednjebanatskom okrugu.

Podsetimo pre par dana gostujući na BN televiziji, Vladimir Đukanović, više puta je ovu kampanju (namerno ili ne) predstavio kao stranačku, tako da ako je iko imao dilemu, ovo je definitivno teško krivično delo gde svi mi moramo da plaćamo hranjenje ega jednog čoveka.

Bilo kako bilo Vučić je u Zrenjaninu svečano otvorio kamen temeljac gde je najavio dolazak fabrike koja se zove “Šang Dong Ling Long”.

Takođe je najavio i susret sa kineskim predsednikom u neko dogledno vreme.

Osim Zrenjanina, lider SNS-a posetio je i porodično domaćinstvo Milana Ćuka, koje gaji koze i bavi se proizvodnjom mleka i sireva. 

Tom prilikom on se rukovao sa detetom a poentu ovog događaja zaista ne vidimo.

Osim što se rukovao sa decom i odraslim, predsednik SNS-a je posetio i koze i jariće, a da ne bude da izmišljamo ovo je originalni tekst preuzet sa Informera.

Specijalni gost današnjeg nastupa bio je ministar Branislav Nedimović koji je primetio da se stočari u ovom kraju suočavaju sa problemom nedostatak čobana zbog male zainteresovanosti (ponovo, uopšte se ne šalimo, rečenica je takođe preuzeta iz Informera).

Sve u svemu bitno je da se oni ludo zabavljaju i da režimski mediji imaju kako da popune svoj prostor umesto da se bave recimo na primer, time da će i danas veliki broj tamo nekih građana i tamo nekih gradova održati proteste.

 

Comments

comments