Politika

Radulović: Mediji su politički neprijatelj građana Srbije, nema velike razlike između Pinka i N1

“Mediji su postali politički protivnik građana Srbije. Nema u tome velike razlike između Informera i Pinka sa jedne ili N1 i Danasa na drugoj strani. Ni jedni, ni drugi nisu objektivni mediji, nego propagandni kanali”, izjavio je danas Saša Radulović, narodni poslanik i predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB).

Radulović je kazao da je jasno da postoji agenda po kojoj svi mejnstrim mediji u svetu pravdaju “širenje ludila i plaše građane”, te da ni u Srbiji nije drugačije.

“Svakodnevno nas zastrašuju najcrnjim vestima i najgorim mogućim scenarijima. Rade po agendi, kojoj nije cilj informisanje građana, već kontrola i usmeravanje mase. Da nije tako, mediji bi građanima rekli i da broj umrlih ne odstupa značajno u odnosu na isti period prethodnih godina, kao i da svi umrli u ovoj godini nisu umrli od korone, ali druge uzroke smrti nismo brojali i nismo objavljivali putem medija. Da li ste čuli na nekom od medija da virus ima blage simptome za 95% stanovništva? Da li govore o greškama učinjenim u Španiji i Italiji? Govori li nam krizni štab o tome gde su zaraženi oni koji su zaraženi”, upitao je Radulović.

On je podvukao da su mediji neprijatelj građana Srbije, države i demokratije, i upozorio da “ako se ne probudimo, nestaće nam država i nestaćemo kao narod”.

“Za čovečanstvo je sudbinski važna borba globalizma i suverenizma, koja je u jeku. Srbija mora biti na strani suverenizma i slobode”, kazao je Radulović.

Comments

comments