Politika

Radulović: PSG uništio bojkot na nagovor Đilasa!

Lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović optužio je lidera Pokreta Slobodnih građana Sergeja Trifunovića da je uništio bojkot na nagovor lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa.

Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, Radulović je rekao da je bojkot imao za cilj da se dođe do fer i poštenih uslova za izbore ali da je odlukom PSG srušen bojkot i da on sada gubi smisao.

“Što se tiče Sergeja Trifunovića, njega je Đilas nagovorio da izađe, i sve što radi, on radi u dogovoru sa njim. To je neki dupli pas između njih dvojice, sa ciljevima koje samo oni znaju. Posle ovoga nikakav dogovor sa njima nije moguć. Sve što su se dogovorili, oni su prekršili i ne mogu da stanu ni iza najvažnijih stvari, a to je borba protiv kršenja ustavnog poretka”, rekao je on.

Radulović je rekao da će DJB u subotu imati sednicu Glavnog odbora, na kojoj će se odrediti prema svim događajima vezanim za izbore.

“Ali ono što imam da kažem za ‘kolege’ sve zajedno: ‘Sram vas bilo! Ovo je takvo poigravanje sa građanima i izrugivanje da pristojnom čoveku samo ostaje da kaže ‘sram vas bilo'”, rekao je Radulović.

On je rekao da bojkot sam po sebi nije cilj, ali da niko nije spreman da udje u boks meč u kojem su mu vezane i ruke i noge.

Comments

comments