Politika

Rat između DS i Dveri se nastavlja

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović objavio je na svom tviter profilu da će ta stranka krenuti u kampanju bojkota svojim karavanom, a predsednik OO Demokratske stranke sa Vračara Bogdan Tatić mu je odbrusio.

Zvanična tviter stranica Pokreta Dveri objavila je da će “Karavan Dveri – Oslobođenje” danas u 10 časova biti u mestu Mrčajevci, a u 13 časova na gradskom trgu u Čačku nakon ćega će Boško Obradović održati i konferenciju za medije.

U objavi se takođe najavljuje i peticija “Proteic migrantske politke vlasti”

Citirajući ovaj tvit Obradović je naveo “Krećemo! Do svakog grada, i svakog sela mora stići ideja bojkota izbora”, i time najavio kampanju bojkota koju će svojim karavanom raditi njegov Pokret.

Na ovu prepisku nije ostao nem predsednik Opštinskog Odbora Demokratske stranke Bogdan Tatić koji je, citirajući tvit Obradovića, naveo: “…U nekom drugom, ne filmu, zivotu”.

Nakon Tatića, na tviteru se oglasio i Balša Božović koji je sarkastično naeo da je “krenula kampanja bojkota” te u daljoj prepisci rekao: “Ljotićevska posla”.

Prepirke Demokrata i Dveri vidno ne prestaju čak i ako to znači posledice po kampanju bojkota koja je već kasno krenula.

Rat između poslanika Dveri i Demokratske stranke vidno jača na tviter zajednici i nakon velikog skupa opozicije u Konbank dvorani na kome je najavljeno ujedinjenje i zajednička borba.

Da li je ovoj tvit nastao nakon sujete ili zavisti ili se pak raskol u Savezu za Srbiju između ove dve stranke još više produbio, a kakve će to posledice imati po zajedništvo opozicije ostaje da saznamo u narednom periodu.

 

Comments

comments