Politika

SAZNAJEMO: Vanredni izbori 23. ili 30. juna

Izgleda da ćemo ove godine definitivno videti još jedne vanredne izbore. Kladioničarskim rečnikom – nema iznenađenja.

Aleksandar Vučić jeste bio uzdržan prošli put kada se pričalo o izborima, iako su, podsećamo, svi ostali na sednici Centralne otadžbinske uprave bili za vanredne parlamentarne izbore. Izgleda da je i njegova “uzdržanost” bila kratkog daha.

PROČITAJTE JOŠ: LUDILO NAPREDNE VLASTI: AUTOPREVOZNICIMA ZABRANJENO DA DOVOZE GRAĐANE NA PROTEST U BEOGRAD!

Kako saznajemo, gradski i opštinski odbori SNS-a su prethodnih dana zasedali širom zemlje i članstvo je obavešteno da će krajem juna biti raspisani još jedni vanredni izbori.

Tako da sada i kampanja “Budućnost Srbije” i pomoć zaduženima u “švajcarcima” i sav ostali cirkus u režiji SNS-a koji moramo da gledamo svaki dan – sada dobija svoj smisao. Sve je samo jedna velika predizborna kampanja.

PROČITAJTE JOŠ: “VUČIĆ NEĆE PODNETI OSTAVKU 13. APRILA, ALI MOŽDA ZAPLAČE POŠTO TO VOLI”!

Pretpostavljamo da će AV do poslednjeg trenutka čekati da objavi da će i ove godine biti još jedni izbori. Drugi scenario, malo manje verovatan je da će tu odluku saopštini na najavljenom kontramitingu u Beogradu 19. aprila. Kao što znamo iz iskustva, Aleksandar Vučić se uvek rađe opredeljuje za poslednji termin kako bi kampanja bila što kraća (iako je sam u kampanji 24/365) i kako ne bi bilo previše prostora za bilo koje sučeljavanje mišljenja.

Ostaje da vidimo kako će opozicija reagovati kada bude objavljen datum izbora – da li da očekujemo bojkot ili nešto drugo…

Iskreno želimo da ovi junski izbori budu poslednji na kojima će Vučić i SNS učetvovati.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) BLOKADA: GRAĐANI ZAUSTAVILI RADOVE NA TRGU REPUBLIKE

(izvor: gerila.rs)

Comments

comments