Zabava

Seks za čistu peticu: 5 lakih koraka do vrhunskog orgazma

Postoji onaj savršeni seks, a do vrhunskog seksualnog užitka vodi nekoliko koraka. Seksolozi tvrde da su oni najsigurniji put do iskustva kakvo svi priželjkujemo.

Koraci koji se lako primenjuju, jesu sledeći:

1) moć dodira

Stručnjaci tvrde da je osnova seksa dodir, i to dodir rukama koje su najjače seksualno oruđe. Pomislićete: “Lako je sa rukama!”, ali većina ne ume da tokom seksa koristi ruke onako kako treba.

Priručnici o masaži i erotskom dodirivanju mogu da pomognu. A nekada i spontanost da bolje rezultate od bilo koje vrste saveta iz knjiga.

2)pričajte tokom seksa

Prljave reči vode do jačeg i dužeg orgazma. Žene ih češće izgovaraju, a stručnjaci kažu da bi to u većem broju slučajeva trebalo da rade muškarci.

3)prepustite se osećaju

Seks ponekad i “brzo” prođe. Zbog želje da sve bude kako treba, mnogi zaborave da se usresrede na zadovoljstvo koje seks pruža. A trebalo bi da se na to fokusiraju. Shvatićete tada koliki užitak može da im priušti seksualni odnos, a to saznanje jača samopouzdanje.

4) pokrenite svih pet čula

Svih pet čula treba da bude aktivno tokom seksa- tokom onog najboljeg seksa. Dodirujte i gledajte partnera, nabavite omiljenu hranu za seks (poput jagoda ili čokolade), pustite neku opuštajuću muziku, upalite mirišljave sveće!

5) budite entuzijasta u krevetu

Kada vaš partner oseti da uživate u seksu, da se radujete svakom novom iskustvu, da ste spremni da isprobate nove stvari, bićete mu privlačniji nego ikada ranije.

A kada vi dođete do te tačke uživanja i spremnosti za najveće zadovoljstvo, složićete se da su ove preporuke seksologa više nego tačne.

(izvor: zena.blic.rs)

Comments

comments