Politika

Sergej “zarazio” svoje saborce: I mladi Grbović počeo da psuje!

Neformalna javna obraćanja, koja često pređu u primitivne uvrede i vulgarnost, do sada su bila zaštitni znak Sergeja Trifunovića, glumca i predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG).

No, izgleda da je lider PSG-a svojim neuobičajenim stilom “zarazio” i svoje stranačke kolege… Ali, niko nije očekivao da će među prvima “zaražen” biti mladi Pavle Grbović.

Naime, Grbović je na svom tviter nalogu iznenadio mnoge, kada je svojim političkim neistomišljenicima, odnosno SNS-ovcima, faktički poručio da – “jedu govna”.

“Juče su se naprednjaci raspitivali da li ću doći na današnju sednicu Skupštine Beograda. Neću. Zbog čega? Zbog da jedete govna”, napisao je mladi političar koji je inače i odbornik u Skupštini Beograda.

Budući da je Grbović do sada važio za vrlo odmerenog političara koji bira reči pri svakom obraćanju, mnoge je ovo iznenadilo, pa nisu izostali komentari poput “Počeo i Pavle da psuje”. Nekima se, pak, to i dopalo, komentarišući da je upravo ta “Sergejeva krv” ono što je falilo “bledom Pavlu”.

Comments

comments