Politika

“Šešelj je dvorska luda koji služi da zabavlja mase i skreće pažnju sa pravih tema”!

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić osvrnula se na ponašanje lidera radikala Vojislava Šešelja, koji je gazio hrvatsku zastavu i psovao hrvatsku delegaciju, vređao poslanice u Skupštini, i koji planira da održi miting u Hrtkovcima, i rekla da je njegovo ponašanje dimna zavesa i skretanje pažnje sa pravih tema.

PROČITAJTE JOŠ: IMAMO TRANSFER BLAMA OD “BLICA” I SLIKA BABIĆEVE KĆERKE

Rašković Ivić (na slici ispod) kaže da je Šešelj omiljeni opozicionar svake vlasti, pa i ove trenutne.

– Njegovi razobručeni, uvredljivi napadi na poslanice NSRS, gaženje hrvatske zastave, pretnja dolaskom u Hrtkovce u cilju zastrašivanja tamošnjeg stanovništva, samo su dimne zavese koje Šešelj baca i tako, poput dvorske rijaliti lude služi za zabavu miliona i skretanje paznje sa pravih tema.

PROČITAJTE JOŠ: 16 DOBRONAMERNIH SAVETA VUČIĆU GDE DA IDE NA DAN INAUGURACIJE PUTINA

Rašković Ivić kaže da dok Šešelj “ratuje sa Hrvatskom”, Aleksandar Vučić na miru predaje KiM.

– Dok Šešelj vređa poslanice u Skupštini i preti svakom ko mu pomene presudu iz Haga, Srbija se neometano pretvara u privatni posed i koloniju. Žalosno je što će posledice njegovog ponašanja osetiti preostali Srbi u Hrvatskoj. Izgažena hrvatska zastava u Skupštini Srbije predstavlja zeleni signal hrvatskim klerofašistima kojih tamo nije malo, da još žešće i puni “retorzionog gneva” udare po Srbima. Neki mi se već žale na pojačane pretnje – rekla je Rašković Ivić, i dodala da zapaljiva retorika iz Srbije neće zaštititi Srbe u Hrvatskoj, niti će im pomoci.

PROČITAJTE JOŠ: “KAKO JE VUČIĆ REKETIRANJEM I UCENAMA ZARADIO 2 MILIJARDE EVRA”

(izvor: espreso.rs)

Comments

comments