Društvo

Sindikat Zaposlenih Policije uputio hitan poziv policajcima povodom protesta 13. aprila

Sindikat Zaposlenih Policije povodom dešavanja u Republici Srbiji i najavljenog protesta u Beogradu za 13.04.2019.godine, prinuđen je da se hitno oglasi i uputi javni poziv policijskim službenicima i narodu:

Sindikat pored ogromnog pritiska od strane države, gde se rukovodstvu sindikata preti otkazima, montiranjem postupaka, čak i ugrožavanjem života, nije, niti će odustati od zaštite Ustava RS, zakona, građana RS.
Rukovodstvo Sindikata Zaposlenih Policije poziva sve policijske službenike i narod Republike Srbije da ne nasedaju na igranke koje priređuju političari (pozicije i opozicije), gde se i jedni i drugi bore za svoje funkcije i fotelje.

Protest koji je zakazan za 13.04.2019.godine u Beogradu je dogovoren, kako bi se
dogodili sukobi između naroda i policijskih službenika a za posledicu bi imalo
uvođenje vanrednog stanja, aktiviranje sporazuma koji je potpisan sa Nato i davanjem
legitimiteta Nato trupama da intervenišu protiv građana RS.
Navodimo da je od strane pokreta Dostojni Srbije podneta krivična prijava protiv krađe izborne volje građana, po kojoj se mora izvršiti procesuirane preko 500 političara (pozicije i opozicije) , koji su u periodu od 2012 do 2018.godine bili na vlasti na osnovu preko 2 miliona nepostojećih ( preminulih ) glasova.
Sindikat Zaposlenih Policije je ostvario uvid u krivičnu prijavu, kao i dokaze koji su predati tužilaštvu i uverio se da je krivična prijava osnovana, nakon čega se sindikat aktivno uključio skupu podrške tužiocu Miroslavu Filipoviću da prodesuira sve odgovorne političare.

Krivična prijava nedvosmisleno dokazuje da su sve vlade od 2012 do 2018.godine
nelegitimne i svi zakoni i sporazumi ništavni, kao i da političari ( pozicije i
opozicije) nemaju legitimitet za donošenje bilo kakvih odluka i zakona jer su izabrani
na nelegitimnim izborima.
Zbog svega napred navedenog, od strane političara, medijima je strogo zabranjeno
da izveštavaju da Pokret Dostojni Srbije, Sindikat Zaposlenih Policije i deo naroda
preko 100 dana u Katanićevoj 15 organizuju skup podrške tužiocu i institucijama da se
procesuira preko 500 političara ( pozicije i opozicije) i ponište svi štetni zakoni i
sporazumi, zato tamo nema ni političara opozicije jer dobro znaju da su na nelegitiman
način ušli u skupštinu Republike Srbije.

Sindikat Zaposlenih Policije poziva narod Srbije, policijske službenike, pripadnike vojske, sindikate, udruženja, studente, sve medije da se priključe skupu u Katanićevoj 15 gde je jedino legitimno, ustavno i zakonsko rešenje svih problema, da se da podrška i zaštiti tužioc Miroslav Filipović da potpiše krivičnu prijavu i procesuira preko 500 političara ( pozicije i opozicije) koji nemaju nikakav legitimitet i ustavna prava za donošenje zakona, sporazuma i odluka, kao i da se moraju poništiti svi štetni sporazumi i zakoni koji su doneti u periodu od 2012 do 2018. godine.

Poruka rukovodstva Sindikata Zaposlenih Policije , dosta je bilo žrtava zbog političara, vreme je da zaštitimo Ustav, institucije, zakone, poništimo sve loše sporazume i zakone i vratimo Srbiju narodu, zato jedino rešenje je u Katanićevoj 15, dođimo u što većem broju i bez žrtava rešimo se političara.

SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE

Comments

comments