Društvo

SNP NAŠI: “Dogovorena akcija Vučića i šiptara protiv Srba na severu Kosmeta”

SNP “Naši” već više od dve godine upozorava javnost da Aleksandar Vučić preko režimskih medija priprema narod za jedan od mogućih scenarija za izdaju, a to je napad na sever Kosova.

Aleksandar Vučić koji je na vlast doveden od strane zapadnih agentura kako bi rešio status Kosova i Metohije, sada se pritiska od svojih mentora da ispuni obećanje koje im je dao i izvrši izdaju.

Posle propasti Vučićevog predloga o razgraničenju i odsustva podrške počevši od SPC pa do naroda Vučić je prešao na plan B u kojem se u dogovoru sa šiptarskim teroristima vrši napad na sever Kosova, gde će se Vučić pojaviti kao heroj koji šalje vojsku na sever Kosova gde postavlja granicu, dok devedest odsto Kosova i Metohije odlazi u ruše šiptarskih terorista.

Naravno, kroz svoje medije Vučić bi se predstavljao kao pobednik koji je spasio srpski narod od novog pogroma i kao čovek koji je spasio što se spasti može.

Sam Aleksandar Vučić poziva na dogovor i “razgraničenje”, a njegovi mediji huškaju javnost da će Šiptari napasti sever Kosova.

Šiptarski teroristi ne sprovode ni jednu akciju bez blagoslova zapada, kao ni Aleksandar Vučić kojeg je zapad doveo na vlast. Akcija napada na sever Kosova sprovedi se od sve tri strane i u ovom momentu režim u Beogradu nema bližih saveznika od šiptarskih terorista.

SNP “Naši” upozorava javnost da je upad šiptarskih specijalaca na Sever Kosova deo operacije i dogovora između Aleksandra Vučića i šiptara.

Informativna služba

SNP “Naši”

Comments

comments