Društvo

SNP “Naši” tvrde: Nacionalna avangarda je Vučićeva organizacija!

SNP “Naši” raskrinkaće još jednu u nizu lažnih patriotskih organizacija, a reč je o Vučićevoj “Nacionalnoj avangardi”.

Ova vesela skupina u javnosti pokušava da zauzme mesto “patriotske organizacije” koja se bori protiv liberala i krugodvojkaša i koja sebe pokušava da prikaže kao “elitu” među desnicom koja ima odgovore na sva pitanja.

Naravno svi ti odgovori su toliko duboki i oštroumni taman koliko treba da se ne zadire u Vučićevu izdaju Kosova i izdajničku politiku kojom urušava i poslednje tragove državotvornosti.

Ono što treba dodati da je “Nacionalna avangarda” projekat službi bezbednosti, pa zato i ne treba da nas čudi što se na njihovim skupovima kao govornici pojavljuju ljudi iz službe, kao i funkcioneri SNS-a, pa i sam Aleksandar Vučić i Ana Brnabić.

Nacionalna avangarda je samo još jedna u nizu paravan organizacija koje treba da prave dimnu zavesu dok Vučić izdaje Kosovo. Svaka tema je dozvoljena osim kritike Vučića i odbrane Kosova od izdaje.

SNP “Naši” će i dalje skretati pažnju javnosti na ovakve “državne” projekte koji su veći i gori izdajnici od Nataše Kandić jer svoju pravu ulogu kriju iza patriotizma i rodoljublja.

Informativna služba

SNP “Naši”

 

Comments

comments