Politika

SNS opet udario u DNO: “Vuk Jeremić je tražio batine!”

Iznuda, kupovina glasova, maltretiranje i prebijanje političkih protivnika tipične su metode koje SNS kartel koristi da bi zatro svaki opozicioni glas u Srbiji! Sinoć smo bili svedoci prebijanja Igora Milenkovića, člana Narodne stranke Vuka Jeremića u Smederevskoj Palanci.

Međutim, otvoreno fizičko nasilje nad političkim neistomišljenicima nije bilo dovoljno lokalnom SNS-u, već su u saopštenju koje su izdali nakon ovog događaja za sve optužili – Vuka Jeremića! Jer, predsednik Narodne stranke ih je samom svojom pojavom u Palanci isprovocirao da nekoliko sati kasnije prebiju Igora Milenkovića!

MALI POSLOVE DAO FIRMI SA CRNE LISTE KOJA DUGUJE 102 MILIONA ZA POREZ!

Eto kakvi mozgovi imaju vlast u gradovima širom Srbije! U ovom saopštenju može u najkraćem da se vidi kakav je mentalni sklop članova SNS-a.

DIREKTOR FIRME PODPREDSEDNIKA SKUPŠTINE JE – KRADLJIVAC AUTOMOBILA!

Na ovo sramno saopštenje pažnju je skrenuo Nikola Jovanović, podpredsednik Narodne stranke, koji je preneo deo saopštenja na svom twitter nalogu, a twit možete videti ispod.

Izgleda da je Vuk Jeremić juče kada je pomenuo put A. V. u SAD gurnuo prst u oko naprednjacima. Prvo je morao da se oglasi Milenko Jovanov, dežurni Vučićev kerber koji služi da blati svakoga koga gazda kaže, a zatim je došlo i do prebijanja sinoć u Palanci.

TIGAR-RASPODELA PLENA I STRAH 1500 PORODICA DA NE OSTANU BEZ POSLA

Bez obzira koji deo Srbije je u pitanju, SNS ne preza da terorom i batinama nekako pokuša da odbrani svoju diktaturu!

Comments

comments