Politika

“SNS-ovi batinaši već terorišu ljude u Lučanima”!

“Ovih dana aktivisti SNS, koji su došli sa strane u Dragačevo, obilaze domaćinstva i već pritiskaju građane opštine Lučani da mora da se glasa za SNS. Nekoliko desetina njih sa vozilima sa pančevačkim registarskim tablicama viđeni su po selima u okolini Lučana (na slici ispod), a posebno su se posvetili Kotraži, gde se sutra očekuje prva tribina Saveza za Srbiju.

Cilj im je da odgovore građane Kotraže od dolaska na tribinu, a nije isključeno i da spremaju incidente na samoj tribini” , kaže u saopštenju Boško Obradović (na slici ispod), lider Pokreta Dveri.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) SVI SMO MI VUČIĆ: NOVI NAPREDNI IDIOTIZAM OD KOGA NAM SE POVRAĆA!

SNS je pripremila milion evra da uloži u kupovinu glasova u Dragačevu, navodi se u saopštenju i dodaje da uskoro stiže ukupno 100 aktivista sa strane koji će biti smešteni u Lučanima, Guči i Kotraži, sa idejom da se na silu uzmu glasovi kad ne može drugačije.

„A drugačije, odnosno normalnim putem na demokratskim izborima ne može zato što je vlast SNS-SPS-PUPS-Nove Srbije izneverila sva svoja predizborna obećanja od pre četiri godine, zato što se mladi odseljavaju i sela prazne, što nema novih radnih mesta, što se ništa ne ulaže u poljoprivredu i što je kompletna infrastruktura zapostavljena zbog sukoba u vladajućoj većini izmeću lokalnih šerifa SNS” , navode Dveri i dodaju da u Dragačevu vlada veliko interesovanje za Savez za Srbiju, kao najveći opozicioni blok formiran u poslednjih 15 godina na srpskoj političkoj sceni. Ovo se posebno odnosi na Kotražu gde je otvorena prva kancerlarija Saveza za Srbiju u celoj zemlji i gde se sutra očekuje dolazak vodećih lidera Saveza i prva tribina pred nastupajuće lokalne izbore u opštini Lučani.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) EVO DOKAZA DA JE PODIZANJE BORBENE GOTOVOSTI BILA ČISTA FARSA!

Obradović tvrdi da su Dragačevci kroz istoriju uvek bili hrabri ljudi i da je uveren da se ni sada neće uplašiti ni ovih „stranacaˮ iz SNS koji su se sjatili u njihovu opštinu, kao i da će podržati političke promene i Savez za Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ: PROGON SE NASTAVLJA: LAŽNA NAPREDNJAČKA NVO PODNELA PRIJAVU PROTIV SERGEJA!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments