Politika

SNS ukinuo izbore i bez glasanja postavio svoje ljude u mesne zajednice!

Dok napredne horde batinaju narod koji neće da ih glasa kao što je juče opet bio slučaj u Srbobranu gde su i u vreme prošlogodišnjih predsedničkih izbora prebijali i terorisali kandidate opozicije i njihove glasače. Ovoga puta su prebijali ljude koji nisu hteli da glasaju kandidate SNS na izborima za mesne zajednice.

PROČITAJTE JOŠ: ZABORAVIO DA JE VEĆ JEDNOM LAGAO: VUČIĆ U VALJEVU OBEĆAO ISTE STVARI KAO I PRE DVE GODINE?!

Dok u Srbobranu makar pro forme idu i izlaze na tzv. izbore koji su unapred poznati u opštini Batočina vladajući režim postavio je članove mesnih zajednica bez ikakvog glasanja!

Da, dobro ste čuli! Vladajući režim je u opštini Batočina bez ikakvih izbora i glasanja postavio članove mesnih zajednica iako postoji veliki otpor stanovništa. Naprednjaci su de fakto i de jure u opštini Batočina ukinuli zakon i uzeli ga u svoje ruke kako bi u mesne zajednice nabili gomilu poslušnika i naprednih botova.

PROČITAJTE JOŠ: DOKLE OVO IDE?! SNS POKRAO IZBORE I ZA SAVET MESNIH ZAJEDNICA!

Koekude Srbijo…

Ovo mesto u Šumadiji (na slici ispod), nedaleko od Kragujevca, moglo bi posle ovog poteza da na neslavan način uđe u noviju istoriju Srbije i to kao prvo mesto gde su Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić i bukvalno ukinuli demokratiju!

Šta ovo treba da znači? Da će SNS i u nekim drugim mestima u Srbiji, gde im se ne dopadne volja većine, da ukidaju izbore i postavljaju svoje ljude?!

Ako je neko do sada imao dilemu, sada je valjda više nema: Vučić i SNS guraju ovu zemlju u ponor iz koga će se teško izvući!

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): “NAPREDNJACI SU ME PRETUKLI BEZ IKAKVOG POVODA”!

(izvor: srbijadanas.net/gerila.rs)

Comments

comments