Politika

(VIDEO): Sreo se sa SNS botom koji je prijavljen u njegovom stanu!

Mnogo toga bizarnog smo se videli u nedelju na izborima. Bilo je bugarskih vozova, duplih spiskova, batina, zastrašivanja, kupovine glasova, ali verovatno niko nije ima toliko bizarnu situaciju kao čovek koga možete da vidite na ovom snimku na 2:32.

Inače, ovaj prilog koji je napravio tim Istinomera vredi pogledati od početka do kraja. Čisto kao podsetnik na sve što se dešavalo u nedelju i kao upozorenje na sve što može da nam se desi ako SNS ostane i dalje na vlasti u Srbiji. Kako kažu iz ove redakcije:

U nedelju, 4. marta, Aleksandar Vučić slavio je još jedan trijumf. Pobeda je bila ubedljiva, a kako kaže, neregularnosti minimalne. Međutim, većina onih koji su pratili kampanju i izborni dan, reći će sasvim suprotno. Sada se nameće pitanje da li će nakon ovakvih rezultata, pošto su neke parlamentarne stranke otišle ispod cenzusa, Vučić održati obećanje da nema izbora do 2020. ili nas uskoro očekuju izbori za narodne poslanike. Jedno je sigurno – kad god bili sledeći izbori Vučić nema interesa da usvaja preporuke posmatrača i uvodi fer plej.

Pogledajte video ispod, a upozoravamo da je samo za one sa jakim stomakom.

(izvor: istinomer.rs, Milka Domanović)

Comments

comments