Dragana Rakić novi poverenik DS za grad Niš; bivši poverenici raspušteni!

Beograd, 18.06.2020. - Konferencija za novinare opozicionih stranaka odrzana je danas u prostorijama Savezu za Srbiju u Beogradu. Na fotografiji govori potpredsednica Demokratske stranke (DS) Dragana Rakic. (BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS)

Redakcija Gerile došla je do informacija da je novoizabrana poverenica Demokratske stranke za grad Niš potpredsednica te stranke Dragana Rakić, nakon što je bivši poverenik izbačen.

Rakić je na poziciju poverenice za grad Niš došla na plećima raspuštenih članova koji su se pobunili protiv aktuelnog predsednika DS Zorana Lutovca.

Kako je poreklom iz Vršca, te je i tamo deo gradskog odbora, naš sagovornik se pita kako će Dragana Rakić svakoga dana putovati više od 270 kilometara do svog radnog mesta u Nišu i hoće li stranka sve to plaćati.

Rakić je nedavno dala i intervju za grupaciju koja se zove „Niška inicijativa“ te tom prilikom izjavila da su stranačke aktivnosti stopirane „zbog korone“ ali da se stranka nada „masovnijim protestima koji će srušiti vlast“.

Naša redakcija je pokušala da stupi u kontakt sa centralom DS u Beogradu ali i gradskim odborom u Nišu kako bi dobili detaljnije informacije ali, nažalost, niko nam se nije javio.

 

Comments

comments