„Narodna Stranka“ prozvala NDMBGD: Jel vam to Soroš naredio???

Inicijativa Ne davimo objavila je na svom zvaničnom Twitter nalogu da je Naselje Stepa Stepanović jasan primer u kom pravcu se kreće razvoj Beograda u kome nema mesta za stvarne potrebe građana već samo prohteva vlasti, nakon čega su naišli na oštar nož twitter naloga Narodne stranke ili nekoga ko se tako predstavlja.

„Naselje Stepa Stepanović je odličan primer kako izgleda zadati pravac razvoja Beograda u kome nema mesta za stvarne potrebe ljudi, već se rešenja silom nameću po želji vlasti, skrnavljenjem propisa i direktnom obmanom građana i građanki.“, napisao je Ne davimo Beograd.

Ovakva izjava nije se svidela ljudima koji su iza naloga koji se predstavlja kao odbor Narodne stranke Voždovac te je nedugo zatim usledeo oštar odgovor:

„Treba nam crkva bezbožnici. Jel vam to Soroš naredio?“, napisano je sa profila „Narodne stranke Voždovac“.

Ovakav komentar nije prećutao ni jedan od lidera NDMBGD Dobrica Veselinović koji je upitao Predsednika Narodnjaka Vuka Jeremića da li ta stranica pripada njima i da li je takva komunikacija deo zvanične stranačke politike.

Jeremić nije odgovorio Veselinoviću na ovo pitanje, a u centrali Narodne stranke niko nam se nije javio kako bi negirao ove tvrdnje.

Comments

comments