Politika

Tajna ispod smokvinog lišća

Ne da nam Ono kao predsednik (OKP), u sadejstvu zblanute premijerke i tupavih ministara, naravno, uz agilnu, neprekidnu podršku TV i štampanih đubroida, da nam jedina muka ovog leta budu vrućine i komarci.

PROČITAJTE JOŠ: “SOROŠ BI LAŽNIM IZBORIMA DA OBEZBEDI JOŠ JEDAN MANDAT VUČIĆU DA PRIZNA KOSMET”

Uz dežurne „ratne pretnje“ kosovskih Albanaca, na medijskom poslužavniku smo imali: rušenje predsednika od strane jedne pevaljke i harmonikaša, paradiranje „poklonjenim“ (?!) naoružanjem iz Rusije, besmislene i bezopasne pretnje porodici OKP na društvenim mrežama, nove otrovne strele prema Crnoj Gori i Hrvatskoj (sve pod okriljem glavnog faktora balkanske stabilnosti!), nastavak petogodišnje budalaštine o 500 evra prosečne plate, politički navlakić za opoziciju, najave nekoliko klimatskih katastrofa… i sijaset drugih smicalica proizvedenih u Štabu za sejanje straha međ narodom.

Loading…

Šta se zapravo prikriva razlistavanjem ovog smokvinog lišća? Da li je reč o ovlaš nagoveštenom obavezujućem sporazumu o priznanju kosovske države koji je kao slučajno ispao iz diplomatske vreće tokom posete Vučićevog Holbruka – Metjua Palmera? I koji je trebalo da se potpiše ovog leta i stupi na snagu posle šest meseci, dakle u nedoba, pred iduće opšte izbore. Da li se u nizu tajnih akcija OKP odigrala i ova, najvažnija? Da li se to desilo krajem jula, a da mi to, u talasu montiranih dramatičnih vesti, ne saznadosmo?!

Eto, jedna zanimljiva stvar ostala je van fokusa propagandne mašinerije – 27. jula, na stari jugoslovenski praznik, AV je trebalo da u Drvaru primi priznanje počasnog građanina. Kažu Drvarčani da je ta počast posledica brige predsednika susedne države za njihovu malu i siromašnu opštinu, iskazane prošle godine sa 300.000 evra. Pa šta ako je kupio diplomu ‒ nije je ukrao, rekao bi moj prijatelj napredni radikal. Pa šta ako je dao naših 300.000, nije on tražio titulu počasnog Drvarčanina. E sad, Dragan Đilas je poreklom (po ocu) iz jednog sela kraj Drvara i nije im dao 300.000 evrića (a mogao je) i neće biti počasni građanin… Da se razumemo, nije meni tolika muka što se naturalizovani Srbijanci iz Bosne (Bugojno–Drvar) sujetno prejebavaju našim novcem u našim životima, čini me gnevnim saznanje što će u pečalbi, sem dvojice, završiti i moja tri ostala sina. Lično, bolno i – tačno!

PROČITAJTE JOŠ: UŽAS U NOVOM SADU: ZBOG IZVRŠITELJA POLILA STAN BENZINOM!

Dakle, da li je OKP u međuvremenu potpisao to čime su ga zapadni nalogodavci obavezali? Ako nije – evo ja ću. Da skratimo ovo mučenje i politički mobing.

PROČITAJTE JOŠ: AIR SRBIJA OPET U MINISU, VLADA POKLONILA 21 MILION EVRA!

(izvor: beogradski-glas.rs / Milan Bečejić)

Comments

comments