Politika

Tepić odgovorila Ivkovićki: „Biljana, spremajte odbranu, vaše vreme pred pravim sudovima tek dolazi!“

„Da su sve konferencije o istini o zloupotrebama u „Krušiku“ ozbiljan problem za vladajuću stranku, još jednom je pokazala Biljana Popović Ivković, zloupotrebivši poziciju državne sekretarke za politički obračun“, izjavila je danas Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.

„Ona je pokazala fotografiju čoveka za koga kaže da je uhapšen zbog droge tvrdeći da je moj prijatelj, a njihovi mediji objavili su moju fotografiju ispod naslova, što valjda treba da ukaže da sam ja dilerka“, reagovala je Tepić na današnju konferenciju za medije državne sekretarke MUP-a.

Tepić je dodala da Novaka Filipovića, kojeg je Ivković pominjala kao uhapšenog, poznaje „kao vrhunskog sportistu, nagrađivanog i na domaćim i na međunarodnim takmičenjima, kao i od strane najviših gradskih funkcionera SNS u Pančevu“, i dodala da ako je na bilo koji način umešan u neko krivično delo, treba da odgovara. Ona je kazala i da se uvek zalagala da svako treba da odgovara za počinjeno delo.

„No, znam da vlast boli što mesecima raskrinkavam organizovani kriminal Aleksandra Vučića i njegovog omiljenog trgovca oružjem Slobodana Tešića, od Krušika do Libije. Znam i da sam pod stalnim nadzorom, jer tragaju za mojim izvorima besni što im građani više ne veruju i oktrivaju sve njihove laži i prevare. Ali suočite se s tim, Biljana. Loše spinujete, za tužioca nemate obrazovanje, a bolje spremajte odbranu, vaše vreme pred pravim sudovima tek dolazi“, poručila je Tepić.

Inače, državna sekretarka MUP Biljana Popović Ivković izjavila je danas da je u Pančevu uhapšena četvoročlana kriminalna grupa, kod koje je pronađeno 1,4 kilograma opojne droge i municija.

Među uhapšenima je i N.F, koji je, prema rečima Popović Ivković, prijatelj potpredsednice stranke Slobode i pravde Marinike Tepić, inače vlasnik sportskog kluba i teretane u Pančevu.

Comments

comments