Politika

“Tetka iz Kanade” je malo dete za majku Maje Gojković: 3 stana, 4 kuće, voćnjanci, vinogradi…

Gojkovići poseduju pet stanova u centru Novog Sada vrednih oko pola miliona evra, a tu su još tri stana u istom gradu!

Maja Gojković je jedna od onih političarki koja ima “veštine” da preživi sve političke brodolome i opet ostane u politici. E, sad, u kojoj stranci više nije ni bitno, jer posle mlade radikalke “prošla je sito i rešeto.” Da je Maja sve ove godine pažljivo brinula da obezbedi sebe i članove svoje porodice, najbolje pokazuje imovinska karta porodice Gojković.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO JE SRBIJA PLATILA 9 MILIONA EVRA ZA VODOVOD KOJI NIJE NI NAPRAVLJEN!

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije KRIK objavila je imovinu predsednice Narodne skupštine Srbije.

Gojkovići poseduju pet stanova u centru Novog Sada vrednih oko pola miliona evra, a u njihovom posedu bila su još tri stana u istom gradu. Vlasnici su i dve kuće i drugih nekretnina.

Interesantno je to da majka Maje Gojković poseduje više nekretnina od ćerke. Naime, na ime Savke Gojković vodi se tri stana u Novom Sadu, četiri kuće od kojih tri nisu legalizovane. Takođe, Slavka Gojković poseduje i garažu, tri pomoćna objekta od kojih jedan nije legalizovan, zemljište, njive, vinograde, voćnjake, šumu i dve zgrade od kojih jedna nije legalizovana.

PROČITAJTE JOŠ: NAPREDNA DEMOKRATIJA: OPOZICIJI I NOVINARIMA ZABRANJEN ULAZ U SKUPŠTINU!

Dakle, Savka Gojković u svom posedu što se tiče kuća i zgrada, ima 746 metara kvadratnih.

View this post on Instagram

I mene vole virusi

A post shared by Savka Gojković (@savkagojkovic) on

Maja Gojković u Beogradu koristi stan koji iznajmljuje za oko 300 evra mesečno koje dobija iz budžeta, pokazuju podaci u ugovoru čiju kopiju poseduje KRIK. Stan iznajmljuje od Aleksandra Stanovića, direktora preduzeća “Energoprojekt Niskogradnja” i bivšeg člana Nadzornog odbora firme “Inter-kop” iz Šapca.

Maja Gojković je odbila da za KRIK govori o svojoj imovini.

Rođena je 1963. godine u Novom Sadu. Završila je Pravni fakultet Univerziteta u Novom Sadu, a pravosudni ispit položila 1989. godine. Advokatica je od 24. godine, a ćerka je čuvenog novosadskog advokata Mite Gojkovića.

PROČITAJTE JOŠ: PREDSEDNIK OPŠTINE JE POTROŠIO 800 HILJADA NA RUČAK I MILION NA GORIVO!

(izvor: espreso.rs)

Comments

comments