Zabava

Tri sigurna znaka da imate odličan seks

Da li ste se zapitali kakav je vaš seksualni život? Ako niste, vreme je da to proverite. Stručnjaci kažu da kvalitetni seksualni odnosi podrazumevaju sledeće.

Za vreme seksa ne mislite kako izgledate

Stručnjaci kažu da idealan seks znači maksimalno prepuštanje strasti i emocijama, i da u tim intimnim trenucima, ako je sve kako treba, ne treba da mislite o tome kako izgledate, da li je na vama sve besprekorno.

Izričito naglašavaju da je potpuna opuštenost preduslov za vrhunski užitak.

Partneru smete da kažete sve svoje seksualne potrebe

Drugi važan kriterijum jeste potpuna otvorenost u komunikaciji između partnera. Samo sa osobom kojoj nesputano pre seksa možete da kažete sekusalne potrebe i želje, ali i da joj za vreme seksualnog odnosa dajete upustva,možete doživeti savršeno iskustvo.

Smejete se nakon seksa

Seks pojačava lučenje hormona sreće i zadovoljstva, ali samo seks bez ustezanja. Ako se nakon intimnog čina smešite jer se dobro osećate (a ne iz nekog drugog razloga), to znači da u vašem krevetu nema nikakvih problema.

Ukoliko ste ispunili sve ove kriterijume, to znači da je vaš odgovor na početno pitanje: “Savršen”. S obzirom da stručnjaci pod savršenim seksom podrazumevaju i emotivnu povezanost i otvorenost partnera jedno prema drugom, test pokazuje i da imate odličnu vezu.

Ako pak, niste ispunili neki od kriterijuma, zapitajte se gde grešite. Da li u tome što partneru ne govorite sve ili u tome što ste opterećeni svojim izgledom i prevelikim očekivanjima koje sebi namećete?

(izvor: zena.blic.rs)

Comments

comments