Politika

Tripić o bruci DS-a: Dobijala sam uvrede, napade i pretnje iz Šapca

Članica glavnog odbora i bivša potpredsednica Demokratske stranke Tamara Tripić na svom twitter nalogu objavila je niz činjenica koje je nazvala “brukom” ove stranke, a koje su, po svemu sudeći, dovele do unutrašnjih sukoba i raspada DS-a.

Tripićka je konstatovala da 90 opštinskih i gradskih organizacija Demokratske stranke nije aktivno već 7 meseci, da je polovina predsedništva te stranke napustilo DS, a da je “izborni štab za bojkot”, koji je trebalo da bude formiran u septembru prošle godine, formiran tek u maju ove godine.

Tu se “iznošenje prljavog veša” nije završilo, pa je ona navela i da Asocijacija slobodnih odbornika, koja je formirana za vreme protesta “1 od 5 miliona” i koja je trebalo da predstavi stupanje u bojkot odbornika, nikada ništa nije uradila.

Tripićka navodi da ona aktuelnog predsednika Demokratske stranke Zorana Lutovca nikada nije kritikovala, ali da je naišla na teške uvrede kada je pokušavala da pokrene navedene teme.

“Kada poželim da se ove goruće teme otvore, dobijem salve uvreda i napade, pretnje iz Šapca da će biti nasilja i da pokušavam da formiram novi DS. Ja ću biti tu i kad svi oni odu i ostave DS lešinu”, zaključila je Tripić.

 

Comments

comments