Društvo

Tvitovi o Savi Janjiću pokazuju da je Krle: a) ogromno đubre i b) mnogo (ali baš mnogo) glup!

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić ovaj put izneo je sasvim ozbiljne optužbe na račun Igumana Save Janjića. Njemu Iguman deluje kao “pristojan politikant i dobar saradnik MI6”.

Bivši savetnik Borisa Tadića, a sad glavni “kritičar” opozicije, živi u iluziji da vrlo dobro zna ko je čiji čovek na vlasti i ko za koga radi.

PROČITAJTE JOŠ: MI ĆEMO DA UČIMO DECU KAKO DA MISLE: EVO ZAŠTO ANA BRNABIĆ NE TREBA VIŠE NIKAD DA PROGOVORI

Udarao je i na političare, glumce, reditelje, nema koga se nije dotakao.

Iguman se, poznato je, ne slaže s rešenjem za Kosovo i Metohiju koje predlaže trenutna srpska vlast, pa je očito ovaj stav naveo Krleta da odreguje na ovakav način:

https://twitter.com/Krle22/status/1036914475419480065?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1036914475419480065%7Ctwcon%5Elogo&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fvesti%2Fpolitika%2F287089%2Fsava-janjic-je-saradnik-britanske-obavestajne-sluzbe-mi6-krle-izneo-sasvim-ozbiljne-optuzbe

Sad, koliko je nama poznato, otac Sava Janjić nije menjao svoje stavove i mišljenja poslednjih godina, makar kada govorimo o periodu od 1999. godine naovamo. Iako je u žižu javnosti dospeo tek nedavno, on već duže vreme važi za osobu koja se bori za bolji život Srba na Kosmetu i među tamošnjim srpskim narodom ima veliki ugled.

Sa druge strane, Nebojša Krstić je promenio svoja politička uverenja i stranačke boje kad god je osetio da će od toga imati koristi. Tako je nekadašnji “žuti” postao današnji “crni” (ili koja god da je boja SNS-a), a od kada je otkrio Twitter, misli da može svakome da pametuje. Što bi i mogao, samo kad bi imao – makar malo pameti.

PROČITAJTE JOŠ: ŽIKA SE BAHATIO NA RAČUN LESKOVČANA: SAMO SMEŠTAJ MU JE PLAĆEN 200 HILJADA

Ovako, neuspešni lekar i propali muzičar sada je “uticajni tviteraš” – a da nije tako očigledno glup i bezobrazan možda bi nekome bio i (makar malo) zanimljiv.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNI AUDIO SNIMAK: ANDREJ VUČIĆ JE PREOTEO POSAO DEJANU ANĐUSU

(izvor: espreso.rs/gerila.rs)

Comments

comments